Γ.Πουλοκέφαλος- “Το επίσημο ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια εκτελεί χρέη τροχονόμου, άβουλο, άτολμο, δεν είναι διατεθειμένο να πάρει κεφάλια”

97
«Διαγενομένου του Σαββάτου» έκλεισαν οι συνδυασμοί στην Περιφέρεια και βγήκαν στη φόρα οι αδυναμίες , οι ψήστες, τα μαγειρέματα και τα πιπέρια ! Στα καθ ημάς , για το Πασοκ ο λόγος ,……….. ούτε λόγος να γίνεται! Από τη μια η ηρωική προσπάθεια του Δημήτρη Κουτσούλη( που πρέπει να στηρίξουμε όλοι ) και που συγκρότησε ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο που θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερο, εάν δεν υπήρχαν οι τρικλοποδιές και τα ρεζιλίκια με τους «γελωτοποιούς του Βασιλέως » Παμπελοποννησιακής εμβέλειας !
Παρά τις απίστευτες οιμωγές τους!
Πλήρως δικαιωμένος ο Οδυσσέας και όλοι εμείς που βλέπαμε τι έρχεται και το φωνάζαμε και δυνατά !
Μια Επιτροπή άτολμη που χειρίστηκε δήθεν τα προεκλογικά να δίνει λόγο σε αυτούς που ήθελαν να πάνε το καράβι στα βράχια γιατί έπρεπε πάσει θυσία να περάσει στον Β γύρο ο δικός τους Πέτρος !
Εβαλαν το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα. Οσοι δεν ήταν του Τατουλικού κλίματος κόπηκαν από τον διάλογο !
Καμία κουβέντα και καμία συζήτηση για συνεργατικό σχήμα των προοδευτικών δυνάμεων ! Αυτό χάλαγε τη σούπα ! Οι δεσμεύσεις ήταν άλλες!
Από την άλλη το επίσημο κόμμα να εκτελεί χρέη τροχονόμου, άβουλο ,άτολμο και χωρίς να είναι διατεθειμένο να πάρει κεφάλια !
Γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε !
Εδώ στη Λακωνία βέβαια ο πρώην το έχει πάρει το παιχνίδι πάνω του και δίνει γραμμή στη πελατεία του ! Λεύτερος και δυνατός ! Όπου θέλει τους στέλνει!!!
Όσο για τους «πράσινους Λεμούριους» της Μεσσηνίας, του παράλληλου σύμπαντος, οφείλουμε όλοι να τους πούμε ότι πέτυχαν !
Εκτέλεσαν το σχέδιο κατά γράμμα της …… παρένθετης μητέρας!
Ωραίοι ντελιβεράδες ! Εύγε τους !!!