Γ.Στριμενοπούλου: “Θα συνεχίσω να εξυπηρετώ τους πολίτες σε όποια θέση και αν βρίσκομαι

52
Ξεκάθαρη ήταν χθες η Γεωργία Στριμενοπουλου, όταν έφερε το θέμα του ΕΦΚΑ ο επικεφαλής της Πράσινης Πόλης Δημήτρης Πρωτόπαπας ο οποίος διερωτήθηκε μέσω αναρτήσεως τον ρόλο που παίζει η αντιδήμαρχος, δείχνοντας το χαρτάκι που ήταν κολλημένο στο τζάμι των γραφείων του οργανισμού το οποίο παρέπεμπε σε εκείνην.

Η κ. Στριμενοπούλου αφού ευχαρίστησε τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο γιατί  έδρασε πολιτικά και όχι κουτσομπολίστικα παίρνοντας τηλέφωνο τον διευθυντή του ΕΦΚΑ για να μάθει τι συμβαίνει, και εκείνος του απάντησε πως δεν υπέγραψε  ποτέ αυτό το χαρτί ο ίδιος αλλά πως και η κα Στριμενοπούλου αγνοούσε την υπάρξή του, ανέφερε τα εξής:

“Προφανώς οι υπάλληλοι επειδή θεώρησαν πως είμαι η αντιδήμαρχος εξυπηρέτησης των ΚΕΠ μπορώ να δώσω και πληροφορίες.Και φυσικά μπορώ να δώσω γιατί διαβάζω όλες τις πληροφορίες που έρχονται , γιατί είμαι αντιδήμαρχος και με αφορά σε ό,τι έχει να κάνει με το ΑΜΚΑ. Συνεπώς 8 Απριλίου οι συνάδελφοι μου στο ΈΦΚΑ γνωρίζουν πως ήλθε μια εγκύκλιος όπου αναφέρει πως διάφορες διαδικασίες θα γίνονται μέσω των ΚΕΠ. Θα πρέπει τα ΚΕΠ του δήμου να σκανάρουν τα έγγραφα και να τα αποστέλλουν στις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ.” τόνισε. 

Απευθυνόμενη στον κ. Πρωτοπαπά  είπε πως θα έπρεπε να πληροφορηθεί λοιπόν πρώτα από όλα τι έχει γίνει και έπειτα να βγάλει την ανάρτηση που έκανε στο fb.

“25 χρόνια στον εργασιακό μου βίο αυτό το οποίο έχω μάθει είναι να κάνω εξυπηρέτηση του πολίτη. Είτε είναι πρωί, είτε είναι βράδυ, είτε είναι στην υπηρεσία του ΕΦΚΑ, είτε είμαι στο δήμο, είτε είναι αύριο το πρωί είμαι σε άλλη υπηρεσία, αυτό που έχω μάθει να το κάνω, θα το κάνω πολύ καλά όπως ήδη το κάνω. Και θα συνεχίσω να το κάνω όσο και να με πετροβολάτε.Έτσι και αλλιώς έχει απαντήσει ο κόσμος για μένα. Λυπάμαι πολύ που ήσασταν αφορμή κάποιοι άνθρωποι να χάσουν το χρόνο τους , να νευριάσουν, να απαντήσουν με σχόλια.Τα μηνύματα και τα τηλέφωνα που έχω δεχτεί είναι πάρα πολλά. Τους ευχαριστώ όλους.” 

Η Γεωργία Στριμενοπούλου παρά ταύτα απευθυνόμενη σε όλους τους συμβούλους της αντιπολίτευσης τόνισε πως “είμαι εδώ να σας βοηθήσω σε οτιδήποτε χρειαστεί , οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.Είτε λέγεται νοσοκομείο, είτε εφορία, είτε γιατρός. Όταν λέμε πως είμαστε εδώ για τους πολίτες, το εννοούμε. Θα συνεχίσω να είμαι και υπάλληλος και αντιδήμαρχος. Δεν έχω κωδικούς, επειδή ρωτάτε,  να εργαστώ.Τους έχουν οι υπάλληλοι. Θα δίνω όμως πληροφορίες σε όσους μου το ζητούν. Ναι, εξυπηρετώ και από το ισόγειο, και από τον πρώτο όροφο και από την ταράτσα ακόμα αν χρειαστεί θα βοηθήσω τον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που κατά καιρούς τους έχω εξυπηρετήσει σε διαφορετικές υπηρεσίες”.

πηγή-jennysworld.gr