Δήμητρα Τσουλουχά-Η φωνή μας, όταν ενώνεται, γίνεται μία “πνοή δημιουργίας” που μπορεί να κατακτήσει τα πάντα!

95
Με αφορμή τη σημερινή μου συνέντευξη  και την ερώτηση που έλαβα σχετικά με τις γυναίκες, αισθάνομαι την ανάγκη να μιλήσω και να απευθυνθώ σε όλες εμάς, σε όλες εσάς.
👪 Εσάς που φροντίζετε τις οικογένειές σας, εσάς που εργάζεστε αδιάκοπα, εσάς που αγαπάτε και πονάτε για τα παιδιά και τους συγγενείς σας. Έχετε δύναμη, έχετε φωνή και έχετε το δικαίωμα να ακουστείτε!
🚪 Ποτέ πια οι αποφάσεις για τη ζωή μας να μη λαμβάνονται χωρίς τη γυναικεία μας παρουσία. Είναι καιρός να ανοίξουμε τις πόρτες, να κάτσουμε στο τραπέζι και να μιλήσουμε ευθέως για το τι θέλουμε για την πόλη μας. Οι γυναίκες έχουμε θέληση, ικανότητα και σοφία να συμβάλλουμε θετικά στις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον όλων μας.
✉️ Γι’ αυτό, φίλες μου, όταν έρθει η ώρα να ψηφίσουμε, να το κάνουμε με συνείδηση και σκέψη. Είτε ως υποψήφιες, είτε ως ψηφοφόροι, ας στείλουμε το μήνυμα ότι η γυναικεία μας φωνή είναι δυνατή, σημαντική και καθοριστική!
👪 Κοιτάξτε τα παιδιά σας, τους φίλους και τις οικογένειές σας. Σκεφτείτε τι χρειάζονται και πώς θα θέλατε να είναι η πόλη στο μέλλον. Και έπειτα απαιτήστε το, διεκδικήστε το και δράστε για αυτό.
✌️ Η φωνή μας, όταν ενώνεται, γίνεται μία πνοή δημιουργίας που μπορεί να κατακτήσει τα πάντα!
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος