Δήμος Βέλου-Βόχας: Με ισχυρό ψηφοδέλτιο… δυναμικά για την πρώτη Κυριακή ο Αννίβας Παπακυριάκος

236

Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι κατέθεσε το ισχυρότερο αριθμητικά ψηφοδέλτιο – Ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας περιβάλλεται με μεγάλη εμπιστοσύνη τόσο από νέα στελέχη, όσο και από την “παλιά φρουρά”

Περιχαρής ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας κατέθεσε το ψηφοδέλτιό του, υπερπλήρες σε κεντρικό και τοπικά, χθες βράδυ, Πέμπτη 31 Αυγούστου. Άνετος, χωρίς κανένα άγχος, όπως εμφανώς μπορεί κάποιος να διακρίνει και από την σχετική φωτογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα, ο Αννίβας, κάνοντας το σήμα της νίκης με ένα πλατύ χαμόγελο πάτησε το κουμπί!

Και γιατί να μην είναι άνετος; Παρά τις όποιες διαβρωτικές προσπάθειες επιχείρησαν εξωτερικά κέντρα, ο συνδυασμός του κατέρχεται και πάλι στις εκλογές, συμπαγής, ενωμένος ως μια γροθιά κινητοποιώντας παράλληλα νέες δυνάμεις, νέους ανθρώπους και σημαντικές προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας, οι οποίοι φέρνουν την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της νέας διοίκησης. Εξάλλου, ο δήμαρχος, σύμφωνα με τον νέο νόμο εκλέγει περισσότερους συμβούλους από ό,τι το 2019, αφού 15 από τις 25 θέσεις του δημοτικού συμβουλίου του ανήκουν.

Σε σχέση μάλιστα με το 2019 τον βρίσκουμε σαφώς ενδυναμωμένο και μέσα στο Ζευγολατιό όπου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σε κεντρικό και τοπικό κατεβάζει συνολικά 27 άτομα, με τελευταίες προσθήκες τον Γιώργο Βορινιώτη και τον Θοδωρή Παληό! Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για ισχυροποίηση των δυνάμεών του στο Βραχάτι και ενίσχυση στο Βέλο.

Σε κάθε περίπτωση η επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών στις 10 Σεπτεμβρίου θα λύσει τις απορίες όλων μας και θα αποκαλύψει ποιο είναι το σύνολο των προσώπων που απαρτίζουν κάθε συνδυασμό, επιβεβαιώνοντας θετικά ή αρνητικά τις πληροφορίες μας, που συγκλίνουν ότι ο Αννίβας Παπακυριάκος θα είναι δήμαρχος Βέλου-Βόχας από την πρώτη Κυριακή.

gnomipoliton.com