Δήμος Βέλου Βόχας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά-φωτό

96

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στην παιδική χαρά Ζευγολατιού η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά που διοργάνωσε ο Δήμος Βέλου Βόχας, το ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ και η Κοινότητα Ζευγολατιού με την στήριξη των πολιτιστικών συλλόγων του Ζευγολατιού ΄΄Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας΄΄ & ΄΄Πνευματική Στέγη Ζευγολατιού΄΄ & Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου, Νηπιαγωγείου, Γυμνασίου & Λυκείου Ζευγολατιού.

Όπως σε κάθε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά που από νωρίς βρέθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης και η παιδική χαρά του Ζευγολατιού πλημμύρισε από φωνές, χαμόγελα και παιχνιδίσματα.

Τα παιδιά των συλλόγων παρουσίασαν σύγχρονους χορούς ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κεράσματα των μελών των συλλόγων. Τη γιορτή στήριξαν με το τραγούδι τους τα παιδιά από το Μουσικό Εργαστήρι Ζευγολατιού αλλά και τα παιδιά σύγχρονου τραγουδιού της Μουσικής Σχολής MusicFor. Επίσης λειτούργησαν μπαζάρ με χειροποίητες κατασκευές, κοσμήματα, δωράκια, πρωτοχρονιάτικα γούρια, ημερολόγια και άλλα δώρα σε προσιτές τιμές για αυτούς που αγαπάμε!!!

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν την εκδήλωση.

Επίσης να ευχαριστήσουμε το καφενείο του Αναστάσιου Ζωγράφου, που μας παραχώρησε το χώρο αφιλοκερδώς λαι στήριξε αυτή την όμορφη εκδήλωση.

Ευχή όλων μας τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα!!!

Χρόνια πολλά!!!

Χρόνια πολλά!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ