Δήμος Κορινθίων – Παρελήφθησαν 4 νέα απορριμματοφόρα-φωτο

436

Ενισχύεται για ακόμα μια φορά ο στόλος της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Κορινθίων στην κατεύθυνση αναβάθμισης του επιπέδου καθαριότητας και των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες, προτεραιότητα που εξ αρχής είχε τεθεί από την δημοτική αρχή και γίνεται πράξη στα 3,5 χρόνια της τρέχουσας θητείας.

Τέσσερα καινούργια απορριμματοφόρα με πλυντήριο κάδων ενσωματωμένο εντάσσονται στον υπάρχοντα στόλο καθαριότητας, οχήματα που παρελήφθησαν σήμερα και αναμένουν τις τυπικές διαδικασίες (πινακίδες κτλ)έ προκειμένου να περιληφθούν στο πρόγραμμα αποκομιδής.

«Οι δεσμεύσεις μας προς του πολίτες συνεχίζουν να γίνονται πράξη. Μιλάμε με έργα στους Κορίνθιους» ανέφερε από το χώρο του στρατοπέδου όπου και βρίσκονται τα νέα οχήματα ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και συνέχισε:

«Στόχος μας ήταν από την αρχή η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός των μέσων καθαριότητας. Από τα οχήματα έως τα μέσα που χρησιμοποιούν οι οδοκαθαριστές. Το κάνουμε πράξη καθημερινά, σήμερα 4 νέα οχήματα έρχονται να ενισχύσουν το έργο της αποκομιδής ώστε να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες προς τους πολίτες και βέβαια να διευκολύνουμε το έργο των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, τους εργαζομένους στο  τμήμα καθαριότητας. Χωρίς τα κατάλληλα μέσα κανένα αποτέλεσμα δεν είναι εφικτό. Ως δημοτική αρχή θέλουμε το αποτέλεσμα και γι αυτό όλες μας οι ενέργειες είναι προσανατολισμένες σε αυτό. Οι πολίτες το βλέπουν στην καθημερινότητα τους!»

 

Στο σημείο και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Δημήτρης Μπίτζιος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συνεχή αρωγή και στήριξή του στα θέματα ενίσχυσης της υπηρεσίας καθαριότητας, δεσμευόμενος στους πολίτες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.