Δήμος Σικυωνίων: Ολοκληρώθηκε ένα επιτυχημένο τριήμερο κυνοφιλικών εκδηλώσεων στον Φενεό

19

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος στο οροπέδιο του Φενεού με μεγάλη επιτυχία οι τριήμερες κυνοφιλικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο των 4ων Κλασικών Αγώνων 2024 «Τρόπαιο Βασίλης Σακαντάνης».

Πρόκειται για μια συνεργασία του Ομίλου Κυνοφίλων Αγγλικών δεικτών Ελλάδος (ΟΚΑΔΕ), με την Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Κιάτου και Ξυλοκάστρου και τον όμιλο Κυνηγετικών Σκύλων Εργασίας Κορίνθου, υπό την αιγίδα -όπως πάντα- του Δήμου Σικυωνίων.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την Παρασκευή 24/05 το πρωί με Κλασικούς Αγώνες Σέττερ και Πόιντερ, οι οποίοι συνεχίστηκαν το Σάββατο και την Κυριακή 26 Μαΐου, ενώ παράλληλα έλαβαν χώρα Έκθεση Μορφολογίας, Εξέταση φυσικών προσόντων νεαρών σκύλων Πόιντερ και Σέττερ και Παρουσίαση Εθνικών Ομάδων.

Στην εκδήλωση βρέθηκε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος ο οποίος απένειμε τα έπαθλα και είχε την ευκαιρία για άλλη μια φορά να συγχαρεί τους διοργανωτές για την υπευθυνότητα και τη συνέπεια με την οποία αντιμετώπισαν την διοργάνωση αλλά και το σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τις αγροτικές καλλιέργεις που επέδειξαν.

Επιπλέον, ο Σπύρος Σταματόπουλος τόνισε ότι ο δήμος Σικυωνίων θα παραμείνει αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων εκδηλώσεων, που αξιοποιούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και ενισχύουν την προβολή, την επισκεψιμότητα και την ανάπτυξη της ορεινής ζώνης του δήμου.