ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ-Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ-ΦΩΤΟ

677

Το Κορινθιακό Καρναβάλι αποκτά Βασίλισσα! Η Ιωάννα Πολύδωρα, ένα κορίτσι πανέμορφο, γλυκύτατο, μόλις 17 ετών, μαθήτρια Λυκείου στην Κόρινθο σήμερα, με σωρεία τίτλων ομορφιάς – και όχι άδικα-  (1.Miss teen galaxy 2018 Bucharest , 2.Miss young 2019 , 3. Miss young 2020 Πελλοπονησιακά Καλλιστεία , 4.Miss body 2020 5. 1 R.U Miss young Hellas )ηγείται για πρώτη φορά στα Κορινθιακά δρώμενα, της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης! 

Την Ιωάννα υποδέχτηκαν το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Ζαχαριάς στο γραφείο του Δημάρχου όπου και κατεγράφησαν τα πρώτα κλικ!  

Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της μεγάλης παρέλασης το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στις 15:00 το μεσημέρι, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως με πλέον των 1200 καρναβαλιστών ενώ εντύπωση προκάλεσαν τόσο στο δήμαρχο όσο και στον αντιδήμαρχο οι τίτλοι ομορφιάς που έχει κατακτήσει η Ιωάννα αν και είναι μόλις 17 ετών!  

Όσο για το άρμα της Βασίλισσας; «Είναι έκπληξη» απάντησε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Ζαχαριάς δίνοντας ραντεβού σε όλους το Σάββατο! ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ;;;