Διεθνές Φεστιβάλ κινηματογράφου Λουτρακίου ΓΕΦΥΡΕΣ δωρεάν η είσοδος

13

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΕΦΥΡΕΣ

BRIDGES LOUTRAKI INTERNATIONAL FILM FESTIVAL

12-16/06/2024 & 25-26/07/2024

Μετά από 5 διοργανώσεις, άκρως επιτυχημένες, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λουτρακίου ”Γέφυρες”, διεξάγεται φέτος από τις 12 έως τις 16 Ιουνίου και από τις 25 έως και τις 26 Ιουλίου.

Το πρώτο μέρος, θα γίνει στους θερινούς κινηματογράφους Ηλέκτρα και Γαλαξίας και το δεύτερο, στο δημοτικό κέντρο Beau Rivage, στο Λουτράκι.

To φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολές 3 βραβευμένων ταινιών του φεστιβάλ ”Γέφυρες”, αλλά και προβολή 65 ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους, πρόσφατης παραγωγής, σε διάφορες κατηγορίες (ελληνικός, παγκόσμιος κινηματογράφος, παιδικές ταινίες, κινούμενα σχέδια, ταινίες τεκμηρίωσης).

Σημαντική είναι και η παρουσία σκηνοθετών, οι οποίοι και θα συνομιλήσουν με το κοινό, μετά την προβολή της ταινίας τους. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Οι μη ελληνόφωνες ταινίες, θα προβληθούν με ελληνικούς υπότιτλους.

Θα υπάρχει έκθεση Art Installation, στον υπαίθριο χώρο του κινηματογράφου Ηλέκτρα, από μέλη του Σωματείου Τέχνης και Λόγου “Αλκυονίδες”.

Στο Beau Rivage, θα γίνει έκθεση δημιουργιών από μέλη τμημάτων του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων-Λουτρακίου-Περαχώρας και μέρος της αναβιωματικής έκθεσης ” Βλέμμα Τιμής” από το Experience Perachora.

Η συνέχεια εδώ