Δολοφονία της εγκύου: Τι λέει η πρώην σύζυγος του 39χρονου «Ήξερα ότι αυτός την έφαγε»

97

Θεσσαλονίκη: Τι λέει η πρώην σύζυγος του 39χρονου για τη δολοφονία της εγκύου- «Ήξερα ότι θα κάνει κακό, ήξερα ότι αυτός την έφαγε»

Καταπέλτης η πρώην σύζυγος του 39χρονου δολοφόνου της εγκύου στη Θεσσαλονίκη, που μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status για την βίαιη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της. Η ίδια δήλωσε ότι “ήξερε ότι θα κάνει κακό” και πως “θα φτάσει σε αυτό το σημείο” εξαιτίας των αντιδράσεων του, ενώ παραδέχτηκε πως είχε την τάση να εκμεταλλεύεται τις συντρόφους του και οικονομικά και να φτάνει ακόμα και σε σημείο να τις κλέβει, αποσπώντας κοσμήματα και χρήματα.

“Πιστεύω ότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία…” είπε η ίδια αναφερόμενη στη στυγερή δολοφονία της εγκύου, την οποία όπως είπε δε γνώριζε. “Ήξερα πως αυτός την έφαγε” τόνισε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα που απέκτησε με τον 39χρονο δύο παιδιά τόνισε επίσης πως και τα παιδιά τους γνώριζαν πως την κακοποιούσε και πως απευθύνθηκε πολλές φορές στις αστυνομικές αρχές και έφτασε σε σημείο να κάνει και μήνυση στον δράστη.

Τη δολοφονία φαίνεται ότι είχαν από κοινού σχεδιάσει ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του. Όπως προέκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι δύο κατηγορούμενοι ως δράστες την σκότωσαν χτυπώντας την με μαχαίρι στο λαιμό.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ακροδεξιός υποστηρικτής των «Σπαρτιατών» ο δολοφόνος της 41χρονης εγκύου

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία της εγκύου

«Εξιχνιάσθηκε έπειτα από την επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονης Ελληνίδας που έλαβε χώρα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

»Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο Έλληνες ηλικίας 39 (σύντροφος της 41χρονης) και 34 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 01-01-2024 σε διαμέρισμα του συντρόφου της 41χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, οι ανωτέρω της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή όπου εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (08-01-2024), από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς. Επιπλέον προέκυψε ότι αφαίρεσαν από τη γυναίκα, χρηματικό ποσό. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.