Δ.ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ -Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΦΩΤΟ

498
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Επειδή τις τελευταίες ώρες γίνονται διάφορες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κατάσταση στα σχολεία του Δήμου Κορινθίων σχετικά με το θέμα της θέρμανσής τους, ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κορινθίων έχω να δηλώσω το εξής: Σε σύνολο 13 συγκροτημάτων και σχολικών μονάδων του Δήμου μας τα 7 είχαν εφοδιαστεί με πετρέλαιο έως και τη 2α Φεβρουαρίου 2023 για τρίτη κατά σειρά φορά και τα υπόλοιπα 6 αφενός διέθεταν επαρκή αποθέματα και αφετέρου τροφοδοτήθηκαν και αυτά μέχρι την 7/2/2023 το μεσημέρι.
Επίσης σε συνεννόηση με όλους τους Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων στο Δήμο μας μετά και την προτροπή του κ. Δημάρχου παρατάθηκαν οι ώρες λειτουργίας των καυστήρων για την καλύτερη θέρμανση των σχολικών μονάδων.
Μικρό πρόβλημα με το Γυμνάσιο Λεχαίου αντιμετωπίστηκε άμεσα ήδη από χθες στις 6/2/2023. Θα συνιστούσα λοιπόν, στον οποιοδήποτε να είναι πιο προσεκτικός και να φροντίζει να ενημερώνεται υπεύθυνα από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, δηλαδή τους Διευθυντές των σχολείων και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής. Επιπροσθέτως να σημειώσω ότι για αρκετά σχολεία έχουμε ήδη δεχθεί τις ευχαριστίες γονέων, καθηγητών και μαθητών για την επικρατούσα από πλευράς θέρμανσης σχετική κατάσταση.
Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κορινθίων
Αναστάσιος Ταγαράς
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Β/ΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26/01/2023 η δεύτερη για τη φετινή σχολική χρονιά, συνάντηση του Προέδρου κ. Τάσου Ταγαρά και των μελών της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης Δήμου Κορινθίων με τους Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας.
Τη συνάντηση χαιρέτισε ο Δήμαρχος κύριος Βασίλειος Νανόπουλος ο οποίος άκουσε τους Διευθυντές, διαπίστωσε την άριστη συνεργασία τους με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής καθώς και την γρήγορη επίλυση των παρουσιαζόμενων αναγκών και προβλημάτων.
Η συνάντηση έκλεισε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και γεύμα σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μας.