Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Επιμελητήριο Κορινθίας την Τετάρτη 3 Ιουλίου

14

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Κορινθίας, με τη χορηγία του Neapolis University Pafos (NUP), διοργανώνει εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού με τίτλο “Σπουδές με Μέλλον & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 19:00 στο Επιμελητήριο Κορίνθου, οδός Ερμού 2, Κόρινθος.

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο διακεκριμένος σύμβουλος σταδιοδρομίας, Δρ Κωνσταντίνος Κότιος, ο οποίος θα παρέχει πολύτιμες συμβουλές και καθοδήγηση στους μαθητές και γονείς για την επιλογή σπουδών και τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Το Neapolis University Pafos, χορηγός της εκδήλωσης, προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών του πανεπιστημίου να παραστούν στην εκδήλωση. Το NUP, με τα σύγχρονα και καινοτόμα προγράμματα του, προσφέρει ευκαιρίες για σπουδές με προοπτική και επιτυχία στον επαγγελματικό χώρο.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες και να λάβετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας σχετικά με τις σπουδές και την επαγγελματική σας πορεία. Σας περιμένουμε όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την TheMojoAthens

Επικοινωνία:

Email: info@themojo.gr Τηλέφωνο: 6936918596