Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πρόεδρος από σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης; – Eπικράτηση και με διαφορά

131

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όπως δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών.

Αν και είναι ακόμη νωρίς ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει να αποκτά ένα προβάδισμα απέναντι στους συνυποψηφίους του, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα και μάλιστα έχει αυξημένες πιθανότητες να αναδειχθεί από σήμερα νέος πρόεδρος του κόμματος.

Στον Διόνυσο της Αττικής, ψήφισαν 602 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Κασσελάκη να παίρνει 281 ψήφους, την κ. Αχτσιόγλου 178, τον Νίκο Παππά 83, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο 52 και τον Στέφανο Τζουμάκα 8 ψήφους.

Αντίστοιχα, στα Φάρσαλα ψήφισαν 118 – και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Έφη Αχτσιόγλου 45, Στέφανος Κασσελάκης 52, Νίκος Παππάς 15, Στέφανος Τζουμάκας

Ευκλείδης Τσακαλώτος 4, ενώ βρέθηκε και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης είχε επικρατήσει και στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Στα Σφακιά,  Στέφανος Κασσελάκης  βγήκε πρώτος με 161 ψήφους και ακολουθούν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Παππάς με 3. Τέταρτη έρχεται η Έφη Αχτσιόγλου. Συνολικά ψήφισαν 170 ψηφοφόροι.

Στο εκλογικό τμήμα της Μήλου ψήφισαν 100. 45 ψήφους πήρε ο Κασσελάκης και 34 η Αχτσιόγλου.

Στο εκλογικό τμήμα της Κονιτσάς σε σύνολο 121 ψηφοφόρων, 51 ψήφους συγκέντρωσε η Εφη Αχτσιόγλου, 50 ο Στέφανος Κασσελάκης 14 ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και από 2 Στέφανος Τζουμάκας και Νίκος Παππάς.