ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνουν οι αιτήσεις για το Επίδομα 1000€ σε ανέργους

1259
Έως την Κυριακή θα μπορούν οι άνεργοι όλης της χώρας να κάνουν αίτηση για το επίδομα έως 1000 ευρώ μέσω κατάρτισης σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες

Σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση στο site της ΔΥΠΑ “Ολοκληρώνεται την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 και ώρα 23:59, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στα προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων «νέας γενιάς» 120.000 ανέργων” με το οποίο οι άνεργοι μπορούν να πάρουν έως 1000 ευρώ στους λογαριασμούς τους πραγματοποιώντας κατάρτιση και πιστοποίηση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες.

Tο πρόγραμμα χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του ΕΛΛΑΔΑ 2.0. και πραγματοποιείται με τη Χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU και του ταμείου ανάκαμψης και σταθερότητας.

Μέχρι τις 12 Απριλίου πρέπει να κάνετε αίτηση εφόσον θέλετε να μπείτε στο Μητρώο Ωφελουμένων και να ξεκινήσετε την Κατάρτιση – Πιστοποίηση ώστε να πάρετε έως και 1000 ευρώ επίδομα! (5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης)

ADVERTISING

ΚΑΝΤΕ πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος στο GoLearn ΕΔΩ (Εξυπηρετεί μόνο την Αττική) και μετά αίτηση στο Voucher.gov.gr

Βήμα 1ο (ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ Έως 12/4)

Το μεγαλύτερο κομμάτι της κατάρτισης γίνεται online και αυτή την στιγμή για όλη την Αττική μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον στο GoLearn – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ – ΤΟ GOLEARN ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Βήμα 2ο (ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ Έως 12/4)

Κάνετε αίτηση στο voucher.gov.gr για να μπείτε στο Μητρώο Ωφελουμένων και παίρνετε τον κωδικό ΚΑΥΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ)

Βήμα 3ο (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ)

Εφόσον έχετε κάνει το 2ο βήμα ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΟΡΕΑ επιλέγετε τον φορέα GoLearn στο Voucher.gov.gr και διαλέγετε αντικείμενο κατάρτισης!

ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Στέλνετε τον ΚΑΥΑΣ σας στο info@golearn.gr μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας εντάξουμε σε τμήμα ώστε να ξεκινήσετε άμεσα.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

  • Digital Marketing
  • Γραμματέας Διοίκησης
  • Ειδικός στην χρήση τεχνικών και εργαλείων Social Media Marketing
  • Επιχειρηματικές Δεξιότητες για Εκμετάλλευση των Πράσινων Ευκαιριών

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ: 

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ GOLEARN ΤΩΡΑΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ VOUCHER.GOV.GR

<div data-tf-widget=”g2BMDUqu” data-tf-opacity=”100″ data-tf-iframe-props=”title=Κατάρτιση Ανέργων (ΑΙΤΗΣΗ)” data-tf-hidden=”utm_source=,utm_medium=,utm_campaign=,utm_content=” style=”width:100%;height:500px;”></div><script src=”//embed.typeform.com/next/embed.js”></script>

alfavita.gr