Επίσκεψη Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικής Πελοποννήσου στον Μητροπολίτη Κορίνθου

744

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023, ο Αρχιπύραρχος κ. Δημήτριος Γεωργανάς, νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, συνοδευόμενος από τον Πύραρχο κ. Βασίλειο Μαυραγάνη, Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Κορινθίας και τον Πύραρχο κ. Ανδρέα Καπουράλο, Υπασπιστή του Περιφερειακού Διοικητή, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως προκειμένου να υποβάλει τα σέβη του στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο και να λάβει την ευχή του για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας και οι υψηλοί επισκέπτες του αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα καθώς και για την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Γεωργανά και τους συνοδούς του για την ευγενική επίσκεψή τους και ευχήθηκε όπως ο Κύριος τους φωτίζει και τους καθοδηγεί στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων τους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Κορινθία μας με χρηστότητα και ζήλο προς δόξαν Θεού προσφέροντάς τους για την περίσταση συμβολικά δώρα.