Επιτέλους ήρθαν νέοι γιατροί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου

43

Ευρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι :

1) Από τη Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2024 θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στο χώρο του Νοσοκομείου μας Ιατρείο Πόνου, καθώς  η σχετική «ανακουφιστική φροντίδα» είναι πρωταρχικής σημασίας για την ποιότητα ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους.

Η λειτουργία του Ιατρείου Πόνου θα πραγματοποιείται με προγραμματισμένες επισκέψεις κατόπιν ραντεβού μέσω της Γραμματείας των Τακτικών Ιατρείων, μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα .

2) Από την Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024 θα επαναλειτουργήσει μετά το διορισμό Ιατρού στο Νοσοκομείο μας, το Τακτικό Εξωτερικό ΩΡΛ Ιατρείο δύο φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Πέμπτη, με προγραμματισμένες επισκέψεις .

3) Από την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 θα επαναλειτουργήσει μετά το διορισμό  Ιατρού, το Τακτικό Παιδοψυχιατρικό Ιατρείο, δύο φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Πέμπτη με προγραμματισμένες επισκέψεις.

4) Από 26-08-2024 ανέλαβε ιατρός και ενισχύθηκε  το Μαιευτικό  Γυναικολογικό τμήμα του Νοσοκομείου μας .

5) Από 02-09-2024 ανέλαβε ιατρός Πνευμονολόγος, καλύπτοντας μια μακροχρόνια ανάγκη του Νοσοκομείου μας.

Με τον τρόπο αυτό, θα συμβάλλουμε αντίστοιχα στις αυξημένες, πάγιες και έκτακτες, ανάγκες της υγείας μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας και αναβαθμίζεται η παροχή αντίστοιχων υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας.

                                                                 Ο  Διοικητής του Νοσοκομείου

                                                                                     ΚΟΡΙΝΘΟΥ