Εργατικό Κέντρο- Χάνονται 39 θέσεις εργασίας στην Κορινθία…και κανείς δεν ενδιαφέρεται

846

Mετά τις εξελίξεις στο εργοστάσιο της Crown Hellas Can που σχεδόν εκβιαστικά ζητήθηκε από τους συνάδελφους να δεχθούν το πρόγραμμα εθελούσιας -ουσιαστικά απόλυσης- εξόδου , την άρνηση της εργοδοσίας να παραστεί σε καλόπιστο διάλογο με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, για ανταλλαγή επιχειρημάτων και προτάσεων για την επίλυση του προβλήματος και την εμμονική της θέση για να χαθούν τριάντα εννέα θέσεις εργασίας από την Κορινθία  .

Το πολιτικό προσωπικό της περιοχής μας δυστυχώς αν και του ζητήθηκε συνάντηση σε χώρο και χρόνο της αρεσκείας τους , με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου με επιστολές που αποστάλθηκαν, στους Βουλευτές του Νομού, τον Αντιπεριφερειάρχη ,τον Δήμαρχο Κορινθίων κλπ. με την επισήμανση εξαιρετικά επείγον μετά από μιάμιση εβδομάδα ,δεν ανταποκριθήκαν πλην των κυρίων Ψυχογιού και Δέδε .

Πιθανόν η απώλεια 39 θέσεων εργασίας δεν είναι στις προτεραιότητες τους.

Τους ενδιαφέρει μόνο η ανάπτυξη όπως αυτοί θέλουν να την εννοούν ,μια ανάπτυξη αν δεν περιλαμβάνει την πρόοδο ευημερία και αξιοπρέπεια των εργαζομένων είναι γράμμα καινό , η αλληλεγγύη μας είναι δεδομένη και δηλώνουμε απερίφραστα ότι στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους της Crown Hellas Can .