«Η Μακεδονία είναι ελληνική» φώναζε ο Μπαρμπαρούσης έξω από την εισαγγελία -φωτό-βίντεο

82

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης που αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία και επικίνδυνη οδήγηση.

Ο Μπαρμπαρούσης οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι και ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Μέχρι τότε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

Ο Μπαρμπαρούσης, με ισχυρή αστυνομική συνοδεία οδηγήθηκε από το κτίριο της ΓΑΔΑ στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Εξερχόμενος από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής φώναξε «η Μακεδονία είναι Ελληνική». Εκεί παρέμεινε για λίγα λεπτά για να του απαγγείλει κατηγορίες ο εισαγγελέας και λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, οδηγήθηκε και πάλι σιδηροδέσμιος στη ΓΑΔΑ.

IMG_1421

Σε βάρος του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, έχουν σχηματιστεί δυο δικογραφίες με βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, η μια για την έκκλησή του σε πραξικόπημα και η άλλη για την ριψοκίνδυνη οδήγηση που έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές τόσο των αστυνομικών όσο και των υπόλοιπων οδηγών.

IMG_1434IMG_5337IMG_5341IMG_5342IMG_5343IMG_5345IMG_5344IMG_5347

πηγή-newsbeastgr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ