Η ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ “ΜέΡΑ25” ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

804

Υποψήφια βουλευτής με το ΜέΡΑ25  στις εκλογές 2023  είναι η γνωστή οδοντίατρος και πολύ αγαπητή στους Κορίνθιους  Μαρία Δημητριάδη .

Γνωστή από την συμμετοχή της στους κοινωνικούς αγώνες του τόπου , εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος  και πρώτη σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 στις προηγούμενες εκλογές του 2019

Δείτε το βιογραφικό της :

 Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κόρινθο.

Σπούδασα στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου αποφοίτησα το 1995 και από τότε διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη μου.

Από τα φοιτητικά μου χρόνια, επειδή θεωρούσα την πολιτική όχι ως διεκπεραιωτική άσκηση εξουσίας αλλά ως ενεργή κινηματική δράση, συμμετείχα και συμμετέχω σε διάφορα κινήματα και δράσεις όπως αντιρατσιστικές πρωτοβουλίες, γυναικείες συλλογικότητες, δομές αλληλεγγύης και δράσεις υποστήριξης στις δομές φιλοξενίας προσφύγων.

Την πενταετία 2014 ως 2019 ήμουν δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κορινθίων,  εκλεγμένη με την «Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών» .

Ήμουν υποψήφια με το ΜέΡΑ25 και στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του 2019 και μέλος της ΚΕ.

Είμαι παντρεμένη έχω τρία παιδιά και ζω πια, εκτός από την Κόρινθο, σε ένα ενεργειακά αυτόνομο αγρόκτημα στην ορεινή Κορινθία.