Η Ν.Δ. Κορινθίας διασπάστηκε…!!! Δείτε τι αποφάσισαν πριν από λίγο… για υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων

70

Διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟΔΕ Κορινθίας υπό την προεδρία  του  Χρήστου Κορδώση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.

Κυρίαρχο θέμα ποιον θα στηρίξει η ΝΔ. στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για δήμαρχο Κορινθίων.
Βασίλη Νανόπουλο ή Πελοπίδα Καλλίρη;
Ασφαλής πληροφορίες της Πρώτη news Koρινθίας,  προερχόμενες από πολλά κομματικά στελέχη που συμμετείχαν στην σύσκεψη,   αναφέρουν πως οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν.
Ποιο συγκεκριμένα οι πλειοψηφία τάχτηκε υπέρ του Πελοπίδα Καλλίρη , αλλά με προυποθέσεις ναι μεν  είμαστε Καλλιρικοί , αλλά δεν παίρνουμε και το ρίσκο μια τέτοιας απόφασης μπουρλότο για την Νέα Δημοκρατία.
Πρακτικά  “νίπτουμε τα χείρας¨ μας και ας αποφασίσει   ο Μητσοτάκης….!!! εν ολίγοις, ,ούτε γάτα ούτε ζημιά, μην παίρνοντας καθαρή απόφαση .
Με το ανάλογο αποτέλεσμα , κανείς δεν γνωρίζει αυτήν τη στιγμή πως θα αντιδράσει ο Βασίλης Νανόπουλος και οι άνθρωποι που τον στηρίζουν όλα αυτά χρόνια .
Βέβαια με συνεχείς δηλώσεις του ο Βασίλης Νανόπουλος  έχει ξεκαθαρίσει ποικιλοτρόπως , πως ότι και αν συμβεί εκείνος δεν χαρίζει σε κανέναν το 50% που το έδωσε ο Κορινθιακός λαός.
Μάλιστα πρόσφατα στην  ραδιοφωνική εκπομπή του super fm 104.1 στον δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο,  ξεκαθάρισε ότι σεβόμενος αυτό το ποσοστό  οφείλει να είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος κάτω από οποιοσδήποτε αντιξοότητες.
Στην σύσκεψη ήταν παρών όλα τα θεσμικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας , συν και του Β. Νανόπουλου , εκτός του  Πελοπίδα Καλλλίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ