Τέτα Μπονάτσου-Η συμμετοχή μου στην «Πνοή Δημιουργίας» έχει σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα όλων των δημοτών…! θα τα στηρίξω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια

155

Βρίσκομαι αντιμέτωπη με μια μεγάλη πρόκληση η οποία με τιμά ιδιαίτερα -πρέπει να ομολογήσω ότι με ενθουσιάζει και με ενθαρρύνει σε μεγάλο βαθμό, για να συμβάλω στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Η συμμετοχή μου στην «Πνοή Δημιουργίας» στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου  έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα όλων, τα οποία και θα στηρίξω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Γι’ αυτόν το λόγο έχουμε δημιουργήσει μια καταπληκτική και δυνατή ομάδα για να μπορέσουμε να διεκπεραιώσουμε και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας.

Ως κάτοικος Άσσου θέλω να μοιραστώ μαζί σας το πρόγραμμά μας για την περιοχή μας που έχει ως εξής:

  1. Αποχέτευση λυμάτων Λεχαίου, Περιγιαλίου, Άσσου, Κάτω Άσσου και Βόχας 60.000.000 € εγκεκριμένη χρηματοδότηση α/21-5-2021 (ναι 2021). Ακόμα δεν έχει δημοπρατηθεί. Η πίστωση χάνεται.
  2. Άρδευση καλλιεργειών στις περιοχές Αρχαίας Κορίνθου, Λεχαίου, Περιγιαλίου, Άσσου και Κάτω Άσσου με το νερό του βιολογικού καθαρισμού Κορίνθου. Ποσό 2.200.000 € εγκεκριμένο από Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης από 7/4/23. Ακόμα δεν έχει δημοπρατηθεί.
  3. Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης ΑΜΙΑΝΤΟΥ σε Άσσο, Λέχαιο, Περιγιάλι 660.000 €. Σύμβαση α/24-5-2019. Υπόσχεση Δημάρχου στις 9/12/2020 ότι σε τέσσερις μήνες (Μάρτιος 2021) θα είχαν ολοκληρωθεί οι συνδέσεις στα σπίτια. Ακόμα το περιμένουν.
  4. OPEN MALL χρηματοδότηση εγκεκριμένη 1.500.000 € α/28-6-2019 από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Τέσσερα χρόνια μετά και δεν έχει γίνει ούτε η δημοπράτηση του έργου.

Κλείνοντας  θέλω να επισημάνω πως  κατά προτεραιότητα θα σώσουμε ό,τι έχουμε και η απερχόμενη δημοτική αρχή το άφησε να παρακμάσει σε σημείο διάλυσης.

Επιπλέον καλούμε τους Κορίνθιους να σκεφτούν στις προσεχείς εκλογές τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν, τις ευθύνες αυτών που τέσσερα χρόνια δημιούργησαν ή δεν προσπάθησαν για την επίλυσή τους .

Ζητώ να  στηρίξετε τη «Πνοή Δημιουργίας » και τον Νίκο Σταυρέλη  , τη μόνη δύναμη που έχει πραγματικά τη διάθεση, που μπορεί να διεκδικήσει και να βρει λύσεις στα προβλήματα και που όλοι μαζί στην παράταξη  θ΄ αξιοποιούμε κάθε «χαραμάδα» για την ανακούφισή των ευάλωτων νοικοκυριών ,των αυτοαπασχολούμενων , επαγγελματιών….

Μπονάτσου Νικολέτα ( Τέτα) Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Άσσου-Λεχαίου