“Καλάθι” στα χαμόγελα!…ολοκληρώθηκε το Τζάμπολ Αγάπης!-φωτο

48

«Καλάθι» στα χαμόγελα!

Με θερμά χειροκροτήματα, χαμόγελα πλατιά στα πρόσωπα των παιδιών και έναν κουμπαρά γεμάτο χάρη σε όλους εσάς που βρεθήκατε χθες στο κλειστό γυμναστήριο Κορίνθου, ολοκληρώθηκε το Τζάμπολ Αγάπης!
Ένα μίνι τουρνουά που πραγματοποιήθηκε από τον ΚΑΟ Κορίνθου στα πλαίσια της αρωγής που πάντα εκφράζει στην τοπική μας κοινωνία, και βέβαια χάρη στην ιδία φιλοσοφία προσφοράς που διέπει το σωματείο του Πανελευσινιακού το οποίο αποδέχτηκε την πρότασή μας και συμμετείχε με τα τμήματα υποδομών τους.
Τα παιδιά μας, τα τμήματα παίδων και εφήβων, έπαιξαν για τα παιδιά του Φάσματος, τα παιδιά εκείνα που και χθες έκλεψαν την παράσταση και απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα μπαίνοντας στο γήπεδο, απολαμβάνοντας το παιχνίδι στο έπακρον και φυσικά…σκοράροντας!
Η υπεύθυνη Ακαδημιών και Αντιπρόεδρος του ΚΑΟΚ κ.Ευαγγελία Παπαιωάννου προσέφερε αναμνηστικά στα παιδιά για την συμμετοχή τους. Συγχαρητήρια τόσο στα σωματεία όσο και στα παιδιά έδωσε ο δήμαρχος Κορινθίων κ.Νίκος Σταυρέλης τον οποίον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του. Στις κερκίδες μας για το τζάμπολ αγάπης βρέθηκε και ο νέος αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ.Κωνσταντίνος Δημάκος με τον οποίον προσδοκούμε να έχουμε μια άριστη συνεργασία.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους προπονητές των παιδιών μας που διδάσκουν όχι μόνο μπάσκετ αλλά άμιλλα, σεβασμό και αλληλεγγύη, το Σωματείο της πόλης μας ΦΑΣΜΑ, το τμήμα “Τζάμπολ Αγάπης ” Κορίνθου ” τους υπευθύνους του σταδίου για την αρωγή και αρτιότητα του χώρου ώστε το τουρνουά να διεξαχθεί με ασφάλεια, εκπροσώπους άλλων αθλητικών σωματείων, όλους όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες και έβαλαν τον όβολό τους στον κουμπαρά που ήδη έχει παραδοθεί στο ΦΑΣΜΑ.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες της γραμματείας οι οποίες και σε αυτήν την κοινωνική δράση του ΚΑΟΚ προσέφεραν τις υπηρεσίες τους χωρίς αντίτιμο.
Το τουρνουά παρακολούθησαν και συνεχάρησαν τα παιδιά και τους προπονητές, ο Πρόεδρος του ΚΑΟΚ κ.Γιάννης Ντοχάς και ο Γενικός Αρχηγός της αντρικής ομάδας του ΚΑΟΚ κ.Αντρέας Καλαντζής.