Κανελόνια με σπανάκι και ρικότα

97
Τα κανελόνια είναι έτοιμα για απόλαυση!Τα κανελόνια με το σπανάκι και την ρικότα είναι φαγητό σκέτη γλύκα (κυριολεκτικά) λόγω του ίδιου του σπανακιού και της ρικότας, με πλούσια γεύση γκρατιναρισμένου τυριού (η παρμεζάνα είναι από τα τυριά που αναδεικνύονται ψημένα) αλλά και με την γεμάτη μυρωδιά του φρέσκου βουτύρου και του φρέσκου γάλακτος, καθώς η μπεσαμέλ οφείλει να είναι άφθονη. Δεν είναι ούτε από τα πιο γρήγορα φαγητά που μπορεί κάποιος να φτιάξει (τουλάχιστον για κάθε μέρα) ούτε από τα πιο ελαφρά (όχι, δεν κάνει για δίαιτα!). Σίγουρα όμως αξίζει ο κόπος, μια στις τόσες ή με αφορμή κάποια περίσταση, που να δικαιολογεί και την φασαρία. Εναλλακτικά μπορώ να ετοιμάσω τις κρέπες με σπανάκι, ρικότα και κόκκινη σάλτσα!
Οδηγίες Παρασκευής:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ