Κορινθία: «Δεν με άκουγε» είπε η 89χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε την κόρη της – Την χτύπησε με τη μασιά από το τζάκι

563

Σοκ στην Κορινθία, όπου μια 89χρονη κατηγορείται ότι χτύπησε και σκότωσε την κόρη της. Όλα συνέβησαν στο χωριό Καίσαρι το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η ηλικιωμένη που έμενε μαζί με την 57χρονη κόρη της, πήρε τη μασιά από το τζάκι και την χτύπησε στο κεφάλι.

Κόρινθος: 89χρονη σκότωσε την κόρη της – Την έσπρωξε και χτύπησε στο κεφάλι

Η 89χρονη δεν ειδοποίησε κανέναν. Όταν μια γειτόνισσα, που τους φέρνει συχνά φαγητό, πήγε στο σπίτι, είδε την 57χρονη αιμόφυρτη στο κρεβάτι. Ρώτησε την 89χρονη για το τι είχε συμβεί και εκείνη παραδέχθηκε ότι είχε χτυπήσει την κόρη της.

Έντρομη κάλεσε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο μετέβη στο σημείο. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Όταν οι αστυνομικοί, που ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο, μετέβησαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, διαπίστωσαν ότι είχε καθαρίσει τον χώρο, ενώ είχε πετάξει τα ματωμένα σεντόνια. «Δεν με άκουγε, δεν καθόταν καλά», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η ηλικιωμένη, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Σε βάρος της 89χρονης μητέρας έχει σχηματιστεί δικογραφία και οδηγείται στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr,  ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 57χρονη εντόπισε πάρα πολλά τραύματα από παλαιότερα χτυπήματα.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η μητέρα όσο και η κόρη αντιμετώπιζαν  ψυχολογικά προβλήματα.