ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Σάλος με την αναφορά εκπαιδευτικού …“Με τις απουσίες σας, θα κλάψουν οι μανούλες σας όπως αυτές στα Τέμπη”

490

“Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε για την αναφορά του στα Τέμπη, ζήτησε εγγράφως ο εκπαιδευτικός του ΕΠΑΛ Λουτρακίου στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α’βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, από την οποία και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, μετά τις καταγγελίες των μαθητών για τη φράση “Με τις απουσίες σας, θα κλάψουν οι μανούλες σας όπως αυτές στα Τέμπη”.

Όπως διευκρίνισε, η ατυχής αναφορά του στο τραγικό γεγονός, είχε σκοπό να νουθετίσει και να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές και όχι να προσβάλει τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και τους συγγενείς τους. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι αναφέρθηκε στα Τέμπη “θέλοντας να επισημάνει τη σοβαρότητα των απουσιών και για να τονίσει στα παιδιά πόσο οδυνηρό είναι να μείνουν από απουσίες”.

Υπενθυμίζουμε ότι στο περιστατικό αναφέρθηκε κατά τη συνεδρίαση (9/3/23) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας –  Αγίων Θεοδώρων, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ώρα για Δράση”, Ζάχος Αγγιστριώτης.

Όπως τόνισε ο κ. Αγγιστριώτης, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε, ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός φέρεται να είπε στους μαθητές του σχολείου πως “όπως έκλαψαν οι μανούλες των παιδιών στα Τέμπη, έτσι θα κλάψουν και οι δικές σας για τις απουσίες σας”, αναφέρεται στο loutraki365.gr. – korinthiannews.gr