Κραυγή αγωνίας από ιδιοκτήτρια εστιατορίου στο Λουτράκι

65

Σε συνέχεια της  καταγγελίας που δημοσιεύσαμε από   αναγνώστρια της Πρώτη news Koρινθίας ,  όταν σε απόγνωση  επικοινώνησε με την ιστοσελίδας μας , ζητώντας με οποιοδήποτε τρόπο να βοηθήσουμε , ενημερώνοντας τους αρμόδιους φορείς, ώστε έγκαιρα να τις προσφέρουν βοήθεια , από τα ορμητικά νερά που κατέστρεφαν την επιχείρησή της,  συνεχίζουμε την ενημέρωση.

Δείτε την ανάρτηση

Τις ώρες της καταστροφικής πορείας του”Ζορμπά¨η γνωστή επιχείρηση  εστιατορίου  που διατηρεί στο Λουτράκι , με την ονομασία “Καπηλειό” πλημμύρισε προκαλώντας πολύ μεγάλες ζημιές στο εστιατόριο.

Σήμερα αναρωτάται : Μάντρες και μπαζώματα παντού και ερωτώ κύριοι τα αντιπλημμυρικά σας που είναι , θα ζούμε με τον φόβο ποτέ θα ξανά γίνει ;;

Δείτε την προσωπική της ανάρτηση στο facebook:

“Χθες το βράδυ ώρα 23:00 έσπασε το ποτάμι και όλα τα νερά πέρασαν από το κατάστημα μας “θεομηνία” μας είπαν βέβαια 300 μέτρα ποιο κάτω τα υπόλοιπα καταστήματα δουλεύουν κανονικά .. η θεομηνία χτύπησε εμάς !
Η πυροσβεστική κατέφθασε άμεσα όμως με ελειπή εξοπλισμό και ήδη οι ζημιές ήταν μεγάλες !
Μάντρες και μπαζώματα παντού και ερωτώ κύριοι τα αντιπλημμυρικά σας που είναι θα ζούμε με τον φόβο ποτέ θα ξανά γίνει ;;
Παρατημένη η μισή Λεωφόρος στο έλεος του Θεού καις κάνουν λόγο για θεομηνία “ΘΕΟΜΗΝΊΑ” !!!!!!!!!!
Η περιουσία μας καταστρέφεται!
Προσπαθούμε να σώσουμε ότι σώζεται !!”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ