Κως: Το σημείο πoυ βρέθηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια – Ήταν σκεπασμένη με κλαδιά

696
kos1
Το σημείο όπου εντοπίστηκε η 27χρονη | kosnews24.gr

Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος της εξαφάνισης της Αναστάζιας στην Κω, καθώς η 27χρονη από την Πολωνία εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές, κοντά στο δρόμο που ενώνει το Μαρμάρι με το Τιγκάκι

Σύμφωνα με το kosnews24.gr, η σορός της νεαρής ήταν σκεπασμένη με κλαδιά.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο:

kos4
Το σημείο όπου εντοπίστηκε η 27χρονη | kosnews24.gr
kos2
Το σημείο όπου εντοπίστηκε η 27χρονη | kosnews24.gr

 

kos3
Το σημείο όπου εντοπίστηκε η 27χρονη | kosnews24.gr
kos5
Το σημείο όπου εντοπίστηκε η 27χρονη | kosnews24.gr

Πλήθος ερωτημάτων προκύπτουν σχετικά με τον εντοπισμό της σορού της 27χρονης Αναστάζιας στην Κω αργά του απόγευμα της Κυριακής, στην περιοχή Αλυκές. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Αρχές πλέον ερευνούν το πότε και το πώς μεταφέρθηκε το πτώμα της νεαρής ξενοδοχοϋπαλλήλου από την Πολωνία στο συγκεκριμένο σημείο.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η συγκεκριμένη περιοχή «χτενίστηκε» από την αστυνομία και τους εθελοντές και μάλιστα με τη χρήση drone. Επί τέσσερις ημέρες όμως κανείς δεν είχε βρει κάτι. Όμως, αργά το απόγευμα της Κυριακής, δύο εθελόντριες της Πυροσβεστικής πέρασαν ξανά από το σημείο και τελικά εντόπισαν τη σορό της Αναστάζιας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κάποιος ή κάποιοι τη μετέφεραν αργότερα στο σημείο, καθώς οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι που συμμετείχαν στις έρευνες δεν βρήκαν κάτι τις προηγούμενες ημέρες.

 Στραγγαλισμό δείχνουν τα πρώτα ευρήματα από τη σορό

Την ίδια ώρα, η σορός της Αναστάζιας έφερε σημάδια στο λαιμό που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή. Σε κάθε περίπτωση πάντως αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Η σορός της νεαρής από την Πολωνία εντοπίστηκε μέσα σε σακούλα σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή Αλυκές, ενώ την είχαν καλύψει με κλαδιά και ξερά χόρτα. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πτώμα της 27χρονης Αναστάζιας αναμένεται να αναγνωριστεί από τη μητέρα και τον σύντροφό της. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον δράστη αφού μέχρι τώρα ο βασικός ύποπτος δεν έχει ομολογήσει. Το πτώμα της 27χρονης αναγνωρίστηκε ήδη από τους Αστυνομικούς και πλέον μένει η τυπική διαδικασία να αναγνωριστεί και από τους οικείους της.

Στο σημείο αμέσως κλήθηκαν οι αστυνομικοί που αφαίρεσαν την σακούλα και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για την 27χρονη που αναζητούσαν. Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό του δράστη.