Κόρινθος: Με σιδερογροθιά και σουγιάδες κυκλοφορούσαν τρεις 18χρονοι

154
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας.

υνελήφθησαν, χθες το βράδυ, 4 Οκτωβρίου, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τρεις 18χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν 1 σιδερογροθιά και 2 σουγιάδες, με μήκος λάμας 7 και 4 εκατοστά, αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

Αναφορικά με το άρθρο σας 5/10/23 Κόρινθος: Με σιδερογροθιά και σουγιάδες κυκλοφορούσαν τρεις 18χρονοι.

θέλω να επισημάνω το σοβαρό ζήτημα της παράνομης διακίνησης όπλων στον συνοικισμό Ρομά Εξαμιλίων. Είναι προφανές ότι αυτή η περιοχή αποτελεί πηγή όπλων, για την οποία η αστυνομία φαίνεται να μην τολμά να ενεργήσει. Καλώ επίσης τις αρμόδιες αρχές να διεξαγάγουν αναφορικές έρευνες και να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση αυτής της ανησυχητικής κατάστασης.

Είναι απαράδεκτο να επιτρέπεται η διακίνηση όπλων, ενώ η εταιρεία που προσφέρει τον ελβετικό σουγιά 4 cm φαίνεται να αντιμετωπίζει τέτοια αυστηρά μέτρα επιβολής του νόμου. Πρέπει να εξετάσουμε αυτό το θέμα προσεκτικά και να δράσουμε για την εξάλειψη αυτής της ανομίας.”

Θα ήθελα να συγχαρώ την αστυνομία δηλ. για το αξιοσημείωτο επίτευγμα της σύλληψης του γιου μου για την κατοχή ενός νυχοκόπτη. Είναι σαφές ότι αυτή η σύλληψη αντιστοιχεί στην ίδια κατηγορία εγκληματικής δραστηριότητας με τη σύλληψη του διάσημου Don Corleone. Σίγουρα ο νυχοκόπτης αποτελεί απειλή για την κοινωνία μας, και η σύλληψη του γιου μου πρέπει να θεωρηθεί ως μια σημαντική επιτυχία στον αγώνα κατά του νυχοκόπτη – εγκλήματος. Ανυπομονούμε να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσετε να επιβάλλετε το νόμο με τόσο αυστηρό τρόπο. Ελπίζουμε επίσης να εξαλειφθεί αυτή η σοβαρή απειλή των νυχοκοπτών από την κοινωνία μας, προκειμένου να απολαμβάνουμε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

πηγή-anagnostis.org