Λεωνίδας Μπαλάφας στο Λουτράκι:Σαμποτάζ από κάποιους δημότες

458

Χθες Κυριακή 15/09 το EIGHT COFFEE BAR στο Λουτράκι είχε προγραμματίσει ένα πολύ ενδιαφέρον live με προσκεκλημένο τους, τον γνωστό τραγουδιστή της έντεχνης μουσικής Λεωνίδα Μπαλάφα. Το live όμως έληξε άδοξα λόγω καταγγελίας…

Το γεγονότα έχουν ως εξής ,το live  ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις εννιά το βράδυ και να ολοκληρωθεί στις έντεκα , κάτι το οποίο είχε υπερτονιστεί και στην αφίσα του μαγαζιού για την προαναγγελία της εκδήλωσης. Είναι  αντιληπτό ως εδώ ότι η επιχείρηση λειτούργησε σεβόμενη τις ώρες κοινής ησυχίας, που εκ των υστέρων δεν φάνηκε αρκετό.

Έτσι ενώ είχε ξεκινήσει το live με αρκετό κόσμο παρόντα  για να διασκεδάσει με τα τραγούδια  του Λεωνίδα Μπαλάφα και έχοντας δημιουργηθεί  μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα ,απρόσμενα έκανε την εμφάνιση της η αστυνομία στις δέκα η ώρα ,μία ώρα μετά την έναρξη της μουσικής βραδιάς ,διακόπτοντας την εκδήλωση για ηχορύπανση εξαιτίας ανώνυμης καταγγελίας που είχε γίνει  όπως επικαλέστηκε η αστυνομία Λουτρακίου, γιατί υπερέβησαν τα  επιτρεπόμενα όρια κατά ελάχιστα decibel.Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης eight coffee bar ακολούθησε και την αυτόφωρη διαδικασία.

Σε αυτό το σημείο προς τιμήν του Λεωνίδα Μπαλάφα, σεβόμενος και τα χρήματα που είχε λάβει αλλά κυρίως το κοινό του ,που διασκέδαζε μέχρι εκείνη την ώρα ,έκατσε σε ένα τραπέζι μαζί με την μπάντα του, έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν παρέα με τον κόσμο χωρίς μικρόφωνα πια.

Ενώ λοιπόν αυτό το γεγονός μοιάζει ένα μεμονωμένο  συμβάν ,είναι πολλά παραπάνω αν αναλογιστεί κανείς το πόσο πιο ομαλά λειτουργούν τα πράγματα σε άλλες περιοχές που η αστυνομία φιλτράρει καλύτερα καταγγελίες προερχόμενες είτε από ανταγωνιστικές επιχειρήσεις είτε από συγκεκριμένους κατοίκους, επιδεικνύοντας όχι μόνο κατανόηση αλλά και στήριξη στα εγχειρήματα αυτά. Την ίδια ώρα που και το Λουτράκι συγκεκριμένα αλλά και ολόκληρος ο νομός έχει ανάγκη από τέτοιου είδους πολιτιστικές και ψυχαγωγικές πρωτοβουλίες ,την ίδια ώρα επίσης  που η γεωγραφική μας εγγύτητα στην Αθήνα στέκεται “βαρίδι” πολλές φορές  στην πολιτιστική μας ανάπτυξη και κατά συνέπεια στην οικονομική μας ανάπτυξη, δεν μπορεί η κρίση των λίγων να επικρατεί διαλύοντας την γένεση κάθε τι καλού.

Γράφει η Γ.Ν.