Μέντα: Το Χρώμα που θα Κυριαρχήσει σε Όλα τα Σπίτια

173
  • ο πράσινο της μέντας συνδυάζεται εύκολα με άλλα χρώματα χωρίς να χάνει τον ξεχωριστό χαρακτήρα του.
  • Ο συνδυασμός του πράσινου της μέντας με το ανοιχτό γκρι είναι εξαιρετικά χαλαρωτικός.
  • Το πράσινο της μέντας αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο όταν συνδυάζεται με σκούρα χρώματα.
  • Το χρώμα της μέντας μπορεί να σας φαίνεται ρετρό αλλά έχει κάνει ισχυρό comeback στη σύγχρονη διακόσμηση. Δείτε μερικούς τρόπους για να το εντάξετε στον δικό σας χώρο.Είναι ανάλαφρο, ζωηρό, χαρούμενο και φρέσκο: ο λόγος για το πράσινο χρώμα της μέντας. Επιπλέον, συνδυάζεται εύκολα με άλλα χρώματα χωρίς να χάνει τον ξεχωριστό χαρακτήρα του. Διαβάστε παρακάτω και δείτε πώς μπορείτε να το βάλετε στο χώρο σας αλλά και τι να προσέξετε προτού το επιλέξετε.

    Ιδανικοί χρωματικοί συνδυασμοί Αν και ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα, οι ακόλουθοι συνδυασμοί θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε το πράσινο της μέντας στον πραγματικό πρωταγωνιστή του χώρου:

    Πράσινο της μέντας με λευκό. Αποτελεί τον πλέον κλασικό συνδυασμό μιας και αποπνέει φρεσκάδα. Συνδυάστε λευκά έπιπλα με τοίχους βαμμένους στο πράσινο της μέντας ή το αντίθετο.

    thehomeissue_mint2015_02

    Συνδυάστε την απόχρωση της μέντας που θέλετε (KR1167 F Mint Whisper, KR1168 Whispy Mint, KR1176 F Mint Macaron) με λευκά έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα για ένα πιο χαλαρό αποτέλεσμα.

    Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ