ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ -ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ,ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ-ΦΩΤΟ

660

Αντιπροσωπία μαθητών της 5ης Τάξης του Δημοτικού Σχολείου του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Κορίνθου συνοδευόμενοι από την Εκπαιδευτικό τους κ. Βασιλική Ζαφειροπούλου, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας προκειμένου να δωρίσουν χρηματικό ποσό, που μάζεψαν από τα εργόχειρά τους, στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ι. Μητροπόλεως μας.

Τους μικρούς μαθητές υποδέχθηκε ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως μας Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος, αφού ο σεπτός Ποιμενάρχης μας τελούσε την Θ. Λειτουργίαστο πανηγυρίζον Ι. Ησυχαστήριο «Άγιος Χαράλαμπος» Καλαμακίου.

Ο άγιος Πρωτοσύγκελος ομίλησε στα παιδιά για την αξία της φιλανθρωπίας και της ελεημοσύνης, επαίνεσε τους Διδασκάλους που παιδαγωγούν και διδάσκουν τα παιδιά με τέτοιες ωραίες πρωτοβουλίες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεγάλο φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως μας και τις δράσεις της.

Τέλος, ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου και προσέφερε αναμνηστικά δώρα και γλυκίσματα, ευχόμενος καλή πρόοδο στους μικρούς μαθητές!