Βόλεϊ: Μεγάλη νίκη από τον  ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ έναντι του Φ.Γ.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με 3-0

62
Βόλεϊ: Μεγάλη νίκη με καταπληκτική εμφάνιση από την ομάδα  ,  ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ έναντι του   Φ.Γ.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με συντριπτική νίκη 3-0 για την 7η αγωνιστική της Pre League κατηγορίας

Η ομάδα βόλεϊ ΑΣΠ Κορίνθου  πήρε μεγάλη νίκη αφού αγωνίστηκε στην Κόρινθο με αντίπαλο τον   Φιλαθλητικό Πρέβεζας για την 7η αγωνιστική της Pre League κατηγορίας,   με 3-0 στα σετ.

Η ομάδα της Κορίνθου υπερίσχυσε  σε όλα τα σετ, παρότι η ομάδα της Πρέβεζας το πάλεψε και εκείνη σε όλα τα σετ, ωστόσο δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να προηγηθεί με αποτέλεσμα να ηττηθεί.

Τα σετ: 25 – 21, 25 – 19, 25 – 22

Διαιτητές: Κτενάς, Πετούσης

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Κάταλιν Κις): Ελευθερίου, Χάτσινσον, Μανάι, Κυπαρίσση, Χαμπάι, Γεωργιάδου / Μαργαρίτη (λ), Αγγιστριώτη, Τσιγαρίδα, Αντότσι.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Μύθου, Πεπόνη, Μητροπούλου, Κουτρουμπή, Ντάρια, Μέλου, Γερομιχαλού, Κούκα, Τοτσίδου.

ΜΠΡΑΒΟ “ΑΣΠΑΡΕΣ” ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Το 2005 μια παρέα γονέων με πολύ αγάπη, ενθουσιασμό και μεράκι για το Βόλεϊ, δημιουργούν μια νέα “αθλητική κυψέλη” με σκοπό να “θρέψει” και να “μεγαλώσει” με υγιή αθλητισμό ότι πιο πολύτιμο διαθέτουν, τα παιδιά τους!

Έτσι το Δεκέμβρη του 2005 ιδρύεται το Αθλητικό Σωματείο Πετοσφαίρισης ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ).

Το 2009 με την απορρόφηση (μέσω συνένωσης) όλων των Γυναικείων τμημάτων της Α.Γ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΟΥ, η αθλητική κοινότητα ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο.

Όλα αυτά τα χρόνια εκπαιδεύονται τα νέα παιδιά στο άθλημα του Βόλεϊ με εξειδικευμένους προπονητές που ακολουθούν σύγχρονους τρόπους διαπαιδαγώγησης. Είναι μια υγιής δραστηριότητα που θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν να συνεργάζονται με ομαδικό πνεύμα, να υιοθετήσουν ως τρόπο ζωής το “ευ αγωνίζεσθε” και να διοχετεύσουν την ενεργητικότητά τους.

Κάθε χρονιά το Σωματείο  κάνει ένα βήμα. Ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια η γυναικεία ομάδα ανέβηκε 2 Εθνικές κατηγορίες. Το 2015 από την Β’ Εθνική κατηγορία στην Α2, και το 2017 στην μεγαλύτερη κατηγορία του Ελληνικού Γυναικείου Βόλεϊ. Φέτος, η ομάδα  θα αγωνιστεί στην PRELEAGUE. Φιλοδοξούμε να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια στο μέλλον.

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2022-2025


Επίτιμος Πρόεδρος
:  Γεώργιος Μπεκιάρης 

Πρόεδρος:  Νεκταρία Καρατζή

Αντιπρόεδρος:  Ηλίας Παπαπορφυρίου


Γραμματέας: Καλλίγερος Γεώργιος


Ταμίας: Δημήτρης Τσακόπουλος


Μέλος: Αντώνης Σουκαράς

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η έδρα και τα γραφεία της ομάδας, βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  Eξαμιλίων 4, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, Τ.Κ 20100

EMAIL:  asp.korinthos@gmail.com

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

Τεχνικός Διευθυντής: Αλατζάκης Γεώργιος 6937034474