Μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

547
Σε μαγνητική τομογραφία υπεβλήθη ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Mendes Seedof ο οποίος από το αντιαθλητικό μαρκάρισμα που δέχτηκε από πίσω, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού της περασμένης Κυριακής από παίχτη του Κύψελου (σημ. αν είχε συμβεί σε παιχνίδι της Super League θα είχε απευθείας κόκκινη), το οποίο ο διαιτητής κ. Κεφιλής ούτε καν είδε αν και βρισκόταν σε απόσταση 3μ., ενώ ανέχτηκε το πολύ σκληρό παιχνίδι από πλευράς Κύψελου καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Ο τοπικός γιατρός κ. Παπαθεοδώρου διαπίστωσε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου 4 εβδομάδες. Όπως διαπίστωσε και ο γιατρός, ο ποδοσφαιριστής μας, στάθηκε πολύ τυχερός και απέφυγε την ολική ρήξη οπίσθιου χιαστού που θα είχε σαν συνέπεια την χειρουργική παρέμβαση και την αναγκαστική απουσία του, για περίπου 6 μήνες.
Αυτονόητο είναι ότι ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ στέκεται δίπλα στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι μόλις 23 ετών και η απόκτησή του αποτελεί επένδυση για τις επόμενες ποδοσφαιρικές σεζόν.
💪 Στηρίζουμε το όνειρο !