Μετράει μέρες ο Λοβέρδος…? Με την πρώτη αφορμή «θα διευκολυνθεί να πάρει το δρόμο του»

1098

Με την πρώτη αφορμή ο Λοβέρδος «θα διευκολυνθεί να πάρει το δρόμο του», όπως είναι η χαρακτηριστική διατύπωση βουλευτή.

Καθώς ο τρέχων κύκλος των υποκλοπών κλείνει και μέχρι να ανοίξει ο επόμενος – που θα ανοίξει κατά τους διορατικούς- στο ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσουν να ασχοληθούν και μετά του οίκου τους. Για την ακρίβεια με τα ψηφοδέλτια.

Οι επιτελείς του Νίκου Ανδρουλάκη, διακινούν μεταξύ τους δυο φακέλους που μόνο αυτοί χειρίζονται. Ο ένας αφορά υποψήφιους σε όλη τη χώρα που θεωρούν ότι πρέπει να εκλέγουν οπωσδήποτε.

Ενας τρόπος να τους βοηθήσουν είναι η σύνθεση των ψηφοδελτίων στα οποία θα συμμετέχουν.

Ο άλλος φάκελος έχει μόνον …Λοβέρδο. Ο Ανδρουλάκης δεν θα αφήσει ανοιχτές τις εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τη συμπεριφορά του.

Από την – μειωτική για τον ίδιο – υποτίμηση του θέματος των υποκλοπών, τις προκλητικές δηλώσεις ότι «θα μπει στη μέση» αν τεθεί θέμα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και την τελευταία φευγάτη εμφάνιση: «Έχω τις ικανότητες να γίνω πρωθυπουργός και το μπορώ».

Επειδή σε κανένα κόμμα δεν νοείται ενόψει των εκλογών να υπάρχουν δυο υποψήφιοι Πρωθυπουργοί, ο κύβος έχει ριχθεί. Με την πρώτη αφορμή ο Λοβέρδος «θα διευκολυνθεί να πάρει το δρομο του», όπως είναι η χαρακτηριστική διατύπωση βουλευτή.

«Καλύτερα από το να την πάρει μετά τις εκλογές», λένε στη Χαριλάου Τρικούπη.

πηγή-ieidiseis.gr