Με πρόταση Ν.Σταυρέλη ο Ν.Σπηλιόπουλος παραμένει διευθύνων …

284
Με πρόταση Ν.Σταυρέλη ο Ν.Σπηλιόπουλος παραμένει διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Δημόκρητος .
Κατά κοινή ομολογία ο Νεκτάριος Σπηλιόπουλος ήταν ένας πολύτιμος συνεργάτης στο δήμο Κορινθίων στην προηγούμενη θητεία , την οποία και αναγνώρισε ο νέος  Δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης ανανεώνοντας την συνεργασία τους , ως Διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Δημόκρητος .
Καλημέρα, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά!
Η ζωή μας είναι μικροί και μεγάλοι κύκλοι, άλλοτε παράλληλοι και άλλοτε τεμνόμενοι.
Ένας τέτοιος κύκλος μετά από 4 χρόνια στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κορινθίων, ολοκληρώθηκε.
Το αποτύπωμα μου θα κριθεί -ελπίζω και εύχομαι θετικά- καθώς δεν χρειάζεται την παρούσα χρονική στιγμή αναλυτικός απολογισμός με την παράθεση επιτευγμάτων και δράσεων που είχα την ευθύνη ή/και τον συντονισμό των ενεργειών.
Κρατώ ως απόσταγμα της 4χρονης παρουσίας μου στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κορινθίων τους φίλους και συνεργάτες που απόκτησα και εν τέλει την ικανοποίηση ότι προσπάθησα να εισφέρω γνώσεις, εμπειρίες, δεξιότητες, πάντοτε με διάθεση άδολης προσφοράς και συνεργασίας.
Σε αυτό το όμορφο ταξίδι ευχαριστώ για τη συνεργασία τους βουλευτές & τους υπουργούς του νομού μας, τους περιφερειακούς συμβούλους, τον Δήμαρχο, τους αιρετούς της αυτοδιοικητικής περιόδου 2019-2023 & το προσωπικό του Δήμου Κορινθίων, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τους λοιπούς εξωτερικούς συνεργάτες, τους συνδημότες.
➡ Θέλω όμως να ευχαριστήσω θερμά τον ή ί . . έ για την εξαιρετικά τιμητική για μένα πρότασή του να συνεχίσω να υπηρετώ τον Δήμο Κορινθίων από τη θέση του ύ ύ του ύ ύ ής ίς « ».
Θα προσπαθήσω και από αυτόν τον ρόλο με όλες μου τις δυνάμεις να συνδράμω στην υλοποίηση του έργου του ή ί αλλά και των 2 άλλων όμορων Δήμων μετόχων του Αναπτυξιακού Οργανισμού, του ή ί-ώς-. ώ & του ή έ-ός.
Μέσα από συγκλίσεις, συνεργασίες, συνένωση δυνάμεων, ομαδικό πνεύμα, σκληρή δουλειά με στόχευση στο αποτέλεσμα, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα για το κοινό καλό των Δήμων & των συνδημοτών μας.
Με πρόταση Ν.Σταυρέλη ο Ν.Σπηλιόπουλος παραμένει διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Δημόκρητος .