Με Χρυσαφίδη ο ΑΟΛ 0-1 στο Ξυλόκαστρο

63

Ο ΑΟ Λουτράκι πέρασε νικηφόρα από το Ξυλόκαστρο, καθώς επικράτησε 0-1 του τοπικού Ηρακλή, σε ένα όμορφο, ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι που είχαν ανάγκη τους βαθμούς ήταν πιο επικίνδυνοι στο πρώτο μέρος. Μπορεί ο ΑΟΛ να είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, όμως, ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, καθώς σπατάλησε δύο κλασικές ευκαρίες με Καφαντάρη, Μπαρδούλη, ενώ είχε και δοκάρι με τον Μανώλη και τον Γιώργο Διαμαντόπουλο να μη μπορεί να σκοράρει στην επιστροφή της μπάλας. Απ’ την πλευρά του, ο ΑΟΛ είχε δυο καλές στιγμές με Τσατσόπουλο και Απαδιωτάκη.

Στην επανάληψη, η είσοδος των Χρυσαφίδη και Δαμουλιάνου βοήθησε πολύ τους φιλοξενούμενους, που ανέβασαν στροφές και στο 63’ έφτασαν στο 0-1 από σέντρα του Τσατσόπουλου και πλασέ του Χρυσαφίδη. Το γκολ έδωσε ώθηση στον ΑΟΛ που επέβαλε τον ρυθμό του στη συνέχεια.

Ο Ηρακλής πάλεψε και προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός, δείχνοντας αγχωμένος και νευρικός. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν καλές ευκαιρίες με τους Δαμουλιάνο, Τσοχαντάρη, ενώ στο 90’ είχαν και δοκάρι σε σουτ του Αμπαδιωτάκη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κουρούμαλης, Μαστρογιαννόπουλος, Διαμαντόπουλος Α., Σκούρας, Κουλάκης, Καραγιάννης (80’ Δρίτσας Μ.), Πιλαφάς, Μπαρδούλης, Διαμαντόπουλος Γ., Μανώλης (65’ Δεσποτέλης), Καφαντάρης Μ.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Κασκαντάμης, Ραπουσάι, Ποτήρης, μαυρέλης, Γκιζαριώτης (65’ λ.τρ. Ζούμης), Βατουσιάδης (52’ Χρυσαφίδης), Σιώκος, Πετρίδης (50’ Δαμουλιάνος), Τσοχαντάρης, Αμπαδιωτάκης, Τσατσόπουλος (87’ Σταμάτης)

πηγή-https://stisentra.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ