Μητσοτάκης σε Μαρινάκη: Μην κρύβεσαι -Κατέβα στην πολιτική να μετρηθούμε!

47

Να κατέβει στην πολιτική ο ίδιος και όχι μέσω τρίτων για να μετρηθούν κάλεσε τον Β. Μαρινάκη ο Κυρ. Μητσοτάκης, συνεχίζοντας τον “πόλεμο” που ξεκίνησε με το δημοσίευμα του Βήματος για μονταζιέρα σχετικά με τα Τέμπη.  Χωρίς να τον κατονομάσει, αλλά «φωτογραφίζοντάς» τον, ο πρωθυπουργός ζήτησε όποιον επιχειρηματία θέλει, όπως και σε άλλες χώρες να μην κρύβεται πίσω από τρίτους αλλά να κατέβει στην πολιτική για να μετρηθούν.

Νωρίτερα είχε επιτεθεί ακόμη μία φορά στην εφημερίδα του Ομίλου Μαρινάκη χαρακτηρίζοντας για μια ακόμη φορά το δημοσίευμα του Βήματος «παραπλανητικό», λέγοντας με έμφαση: «Ας ξεκινήσουμε από το παραπλανητικό δημοσίευμα του Βήματος. Όλες οι συζητήσεις ήταν εξαρχής στη διάθεση των αρχών. Σας άκουγα κ. Φάμελλε και γυρνούσε στο μυαλό μου εκείνη η βραδιά. ‘Αλλοι προσπάθησαν να κρύψουν σε άλλες συγκυρίες. Είδα ότι πιο φρικιαστικό είδα στη ζωή μου. Λέτε ότι μέλημά μου και σκέψη μου ήταν να πειράξω αυτούς τους διαλόγους. Δεν ντρέπεστε να τα λέτε αυτά; Αυτή ήταν η έγνοια… πώς θα πειράξω τους διαλόγους;», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

Οι αναφορές του Πρωθυπουργού έγιναν με φόντο τις παραιτήσεις των δυο στενότερών του συνεργατών, του υπουργού Επικρατείας Στ. Παπασταύρου και του υφυπουργού  παρά τω Πρωθυπουργώ, Γ. Μπρατάκου, μετά τον σάλο που προκάλεσε η είδηση για τη συνάντηση που είχαν  με τον επιχειρηματία και εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη.