Κολοκυθάκια με μοσχάρι , το κυριακάτικο φαγητό της γιαγιάς μου.
Ήταν το πατροπαράδοτο φαγητό που συνόδευε το πρώτο καλοκαιρινό κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι , γιαυτό σας το παρουσιάζω με συγκίνηση.
Στη σημερινή συνταγή,, το φτιάχνουμε με κολοκυθάκια δροσερά, πατάτες και καρότα. Πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων που δένουν με τη σάλτσα από φρέσκες ντομάτες και το άφθονο ελαιόλαδο. Μπορείτε, αν επιθυμείτε, αντί για πατάτες να φτιάξετε έναν πουρέ με μπόλικη τριμμένη γραβιέρα ίσως, για να του δώσει μια πιο πικάντικη γεύση ή απλώς να τις τηγανίσετε σε ελαιόλαδο με την γραβιέρα από πάνω.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ