Μπάχαλο στην Ν.Δ Κορινθίας Ό Άδωνις στην συγκέντρωση Καλλίρη έδωσε χρίσμα στον ένα εκ των δυο υποψηφίων δημάρχων της -φωτο

151

Μπάχαλο έγινε σήμερα στη πρώτη συγκέντρωση του υποψήφιου Δήμαρχου Κορινθίων Πελοπίδα Καλλίρη.

Υπό την παρουσία πλήθος κόσμου και δυο κεντρικών στελεχών του κόμματος , Άδωνη Γεωργιάδη και Βαγγέλη Μειμαράκη δόθηκε στήριγμα στον ένα από τους δυο υποψηφίους του Κόμματος στον δήμο Κορινθίων , του Πελοπίδα Καλλίρη.

Έντονοι τριγμοί αναμένονται στη ΝΟΔΕ Κορινθίας , αφού  βλέπουμε ότι ενώ επίσημα δεν δόθηκε στήριγμα- χρίσμα  σε κανέναν από τους δυο , σήμερα αυτό αναιρέθηκε στην πράξη.

Για όλα αυτά , εμφανής είναι η διαφοροποίηση του   του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χρίστου Δήμα, ο οποίος σημειωτέων δεν εμφανίστηκε σήμερα, ούτε καν για να καλωσορίσει τον αντιπρόεδρο του Κόμματος  και ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος  όπως είναι ο Β. Μεϊμαράκης στην γενέτηρά του.

Ο Χρίστος Δήμας όπως είναι γνωστό διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Βασίλη Νανόπουλο και όπως φαίνεται από την σημερινή του απουσία και την τοποθέτηση του στενού του συνεργάτη Σπύρου Ζαχαριά στο ψηφοδέλτιο του κ. Νανόπουλου  ,  καταδεικνύει την δική του  υποστήριξη .

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ