Μπράβο στα κορίτσια του “ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ”: Κέρδισαν με 3-0 την …

51

Μπράβο στα κορίτσια του “ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ”: Κέρδισαν με 3-0 την ομάδα του Απόλλωνα.H ομάδα των νεανίδων έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση

H ομάδα των νεανίδων έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final 4 Πελοποννήσου. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι κέρδισε με 3-0 την πολύ καλή ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας. Η ρεβάνς θα γίνει το επόμενο Σάββατο 27/1 στην Καλαμάτα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Το 2005 μια παρέα γονέων με πολύ αγάπη, ενθουσιασμό και μεράκι για το Βόλεϊ, δημιουργούν μια νέα “αθλητική κυψέλη” με σκοπό να “θρέψει” και να “μεγαλώσει” με υγιή αθλητισμό ότι πιο πολύτιμο διαθέτουν, τα παιδιά τους!

Έτσι το Δεκέμβρη του 2005 ιδρύεται το Αθλητικό Σωματείο Πετοσφαίρισης ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ).

Το 2009 με την απορρόφηση (μέσω συνένωσης) όλων των Γυναικείων τμημάτων της Α.Γ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΟΥ, η αθλητική κοινότητα ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο.

Όλοι εμείς, η νέα γενιά γονέων που έχουμε αναλάβει τα ηνία αυτής ομάδας, συνεχίζουμε μέχρι σήμερα, με το ίδιο μεράκι, με τα ίδια αθλητικά ιδεώδη. Σκοπός και φροντίδα μας είναι να φέρουμε τη νεολαία της περιοχής μας κοντά στον αθλητισμό μέσα από το άθλημα του Βόλεϊ.

Όλα αυτά τα χρόνια εκπαιδεύουμε τα νέα παιδιά στο άθλημα του Βόλεϊ με εξειδικευμένους προπονητές που ακολουθούν σύγχρονους τρόπους διαπαιδαγώγησης. Είναι μια υγιής δραστηριότητα που θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν να συνεργάζονται με ομαδικό πνεύμα, να υιοθετήσουν ως τρόπο ζωής το “ευ αγωνίζεσθε” και να διοχετεύσουν την ενεργητικότητά τους.

Κάθε χρονιά το Σωματείο μας κάνει ένα βήμα. Ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια η γυναικεία ομάδα ανέβηκε 2 Εθνικές κατηγορίες. Το 2015 από την Β’ Εθνική κατηγορία στην Α2, και το 2017 στην μεγαλύτερη κατηγορία του Ελληνικού Γυναικείου Βόλεϊ. Φέτος, η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην PRELEAGUE. Φιλοδοξούμε να βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

Eπιμορφωτική ημερίδα με θέμα “Σχολική βία και εκφοβισμός