Νέες αρμοδιότητες στο δήμο Κορινθίων… Στον Γ.Πούρο ο ηλεκτροφωτισμός – Τα ΚΕΠ στον Β.Παπαιωάννου

441

Τις αναδιαρθρώσεις σε…αρμοδιότητες συνεχίζει ο Δήμαρχος Κορινθίων διατηρώντας – παρά τα όσα λέγονται υπό μορφή παρότρυνσης για απομακρύνσεις και καρατομήσεις- τα πρόσωπα στις αντιδημαρχίες ως έχουν.

Με νέες αποφάσεις δημάρχου που αναρτήθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 27 Ιουνίου ο κ.Βαγγέλης Παπαιωάννου αναλαμβάνει τα καθήκοντα της εξυπηρέτησης του πολίτη, καθήκοντα που είχε ο κ.Τιμολέων Πιέτρης,  διατηρεί τα καθήκοντα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και «αποχαιρετά» τα καθήκοντα του ηλεκτροφωτισμού τα οποία μεταβιβάζονται με άλλη απόφαση δημάρχου στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πούρο.

Ανάλογη κίνηση είχε κάνει και προ μηνών ο Βασίλης Νανόπουλος μεταφέροντας τα καθήκοντα αυτεπιστασίας από την αντιδημαρχία Παπαιωάννου στην αντιδημαρχία Πούρου. Ο λόγος ήταν το «ξεκαθάρισμα αρμοδιοτήτων» και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πραγμάτων αφού με τον διαχωρισμό και την εμπλοκή δυο αντιδημαρχιών οι διαδικασίες καθυστερούσαν περισσότερο ενώ ο πολίτης έμπλεκε στα γρανάζια μιας διαδικασίας που δεν όφειλε να γνωρίζει.

Η λογική άλλωστε λέει πως η αυτεπιστασία πρέπει να είναι ευθύνη του αντιδημάρχου τεχνικών έργων και όχι του αντιδημάρχου πρασίνου!

πηγή-loutrakiblog.gr