Νεκρός 32χρονος αστυνομικός σε μπαρ – Τον μαχαίρωσε …

50

Νεκρός 32χρονος αστυνομικός σε μπαρ – Τον μαχαίρωσε Νορβηγός.

Αυτός είναι ο 32χρονος αστυνομικός που έπεσε νεκρός μέσα σε μπυραρία – Ο Νορβηγός μαχαίρωσε και τον κουμπάρο του θύματος

Θεσσαλονίκη
×

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού μέσα σε μπυραρία της ανατολικής Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πέμπτης, με δράστη έναν 44χρονο υπήκοο Νορβηγίας.

Οπως έγινε γνωστό, ο 44χρονος Νορβηγός που μαχαίρωσε τον 32χρονο αστυνομικό, ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα και ήταν γνωστός στη γειτονιά της οδού Κατσιμίδη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 44χρονος παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τη συγκέντρωση μαρτυρικών καταθέσεων, ενώ εξετάζεται η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Αυτός είναι ο 32χρονος αστυνομικός που έπεσε νεκρός μέσα σε μπυραρία - Ο Νορβηγός μαχαίρωσε και τον κουμπάρο του θύματοςΟ 44χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία του αστυνομικού

Προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον δράστη και τον κουμπάρο του αστυνομικού

Την ζωή του έχασε ένας 32χρονος αστυνομικός μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από 44χρονο Νορβηγό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης.

 

Νεκρός 32χρονος αστυνομικός σε μπαρ από θαμώνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα σε μπαρ στο οποίο ο αστυνομικός ήταν θαμώνας.

O 32χρονος διαπληκτίστηκε με τον 44χρονο που προκαλούσε προβλήματα μέσα στο κατάστημα όταν φέρεται να του έκανε παρατήρηση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον δράστη και τον κουμπάρο του αστυνομικού. Όταν ο 32χρονος επιχείρησε να τους χωρίσει, ο 44χρονος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Δείτε επίσης:

ΚΚΕ Πελ. Για την πτώση του αεροσκάφους και τον θάνατο του …

 

 

Όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση, ο 32χρονος έχασε ακαριαία την ζωή του και δεν πρόλαβε καν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τραυματίας είναι και ο φίλος του.

Ο Νορβηγός συνελήφθη και ανακρίνεται.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για να συλλέξουν στοιχεία, ενώ αναμένεται επίσης και ιατροδικαστής.