Νεμέα: Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη διαχείριση των υδάτινων πόρων

13

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ θα διεξαχθεί την 24η Οκτωβρίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Νεμέας.

  Το μοναδικό θέμα της ημερησίας διάταξης είναι η συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη διαχείριση των υδάτινων πόρων και τη σχετιζόμενη κατάργηση των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ(ΔΕΥΑ).

Το κατεπείγον της συνεδρίασης οφείλεται στο γεγονός ότι σε συνέχεια των Κυβερνητικών ανακοινώσεων για επέκταση της ΕΥΔΑΠ ΑΕ στους Νομούς Κορινθίας, Βοιωτίας και Φωκίδας , να γίνουν εγκαίρως οι απαιτούμενες ενέργειες προς αποτροπή αυτής, για τη διαφύλαξη του δημοσίου αγαθού του νερού.

Παρακάτω η πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Καλείστε να προσέλθετε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, που θα διεξαχθεί την 24η  του μήνα Οκτωβρίου έτους 2024 ημέρα  Πέμπτη  και ώρα 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος που βρίσκεται στην έδρα του Δήμου στη Νεμέα και επί της οδού Λεωφ. Παπακωνσταντίνου αριθ. 39Βκατά τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκαν με τις αντίστοιχες του άρθρου 6  του Ν. 5056/2023, και το Ν.3463/06 – Άρθρο 95: Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη διαχείριση των υδάτινων πόρων και τη σχεδιαζόμενη κατάργηση των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (ΔΕΥΑ).

(Το κατεπείγον της συνεδρίασης οφείλεται στο γεγονός ότι σε συνέχεια   των Κυβερνητικών ανακοινώσεων για επέκταση της ΕΥΔΑΠ ΑΕ στους Νομούς Κορινθίας, Βοιωτίας και Φωκίδας, να γίνουν εγκαίρως οι απαιτούμενες ενέργειες προς αποτροπή αυτής, για τη διαφύλαξη του δημόσιου αγαθού του νερού)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΖΑΧΟΣ