Ν.Σταυρέλης-“ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ”… Ο κ.Νανόπουλος δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι οι Κορίνθιοι τον έκαναν πρώην

47
ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.
Ο κ. Νανόπουλος σε μία από τις πάμπολλες συνεντεύξεις του διαμαρτύρεται για ποιό λόγο αναφερόμαστε σε προηγούμενη δημοτική Αρχή και όχι ονομαστικά στον ίδιο. Δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι οι Κορίνθιοι μόλις λίγους μήνες πριν με διαφορά 13 μονάδων τον έκαναν πρώην. Εμείς τον σεβόμαστε απολύτως και προσωπικά τον αποκαλώ πάντα Δήμαρχο, ούτε κάν πρώην. Αφού δεν θέλει λοιπόν να τον αποκαλούμε πρώην δημοτική αρχή (το αποποιείται) θα τον αναφέρουμε στο εξής ως Νανόπουλο Βασίλειο του Δημητρίου για να τον ικανοποιήσουμε. Ελπίζουμε να μην διαμαρτύρεται και γι αυτό μετά.
-Ο κ. Νανόπουλος , ο πατριάρχης των απευθείας αναθέσεων (15.501.119 € στη τετραετία) και των φωτογραφικών διαγωνισμών μας κατηγορεί ότι κάνουμε φωτογραφικό διαγωνισμό για το ογκώδη, που μας τα άφησε για 4 μήνες μέχρι να αναλάβουμε στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Αν θεωρεί ότι ζητάμε η παραλαβή των ογκωδών να γίνεται εντός του Δήμου μας, όταν υπάρχουν τρεις τουλάχιστον εταιρείες με νόμιμες άδειες, και ο διαγωνισμός είναι ανοικτός, τότε βαφτίζουμε το ψάρι κρέας ή το κρέας ψάρι. Ξέχασε την απευθείας ανάθεση 120.000 € σε εταιρεία στη Θεσαλλονίκη για την περισυλλογή των απορριμμάτων το 2021.
-Μας είπε ότι κάνω δημόσιες σχέσεις πηγαίνοντας στα χωριά, ενώ ο ίδιος ήταν όλη μέρα στο δημαρχείο “χάνοντας την επαφή με τον κόσμο”. Ευτυχώς το ομολογεί. Τώρα που έχει χρόνο θα τον παίρνω μαζί μου τις 8 ημέρες του μήνα που πηγαίνω στις έδρες των δημοτικών ενοτήτων μία φορά το μήνα να βλέπει την αγάπη του κόσμου και την αμεσότητα αμφίδρομης επικοινωνίας καθώς και άμεσης παρέμβασης στα τοπικά προβλήματα. Αφού δεν κατάλαβε ότι ο κορινθιακός λαός τον έστειλε σπίτι του με διαφορά 13 μονάδες ή 3.500 ψήφους!!!. Η αυτοκριτική ποτέ δεν βλάπτει.
-Αφού καταψήφισε τη μεταφορά του γηπέδου του Συνοικισμού στο Δήμο για να παίζουν οι ομάδες Κύψελος και Αστέρας δείχνοντας απίστευτο μίσος στην περιοχή τώρα μας λέει ότι πρέπει να το νοικιάσουμε. Γιατί δεν το κάνατε κύριε Νανόπουλε; Αυτή είναι η διαφορά μας ότι εμείς φέρνουμε αποτέλεσμα εσείς είσαστε 4 χρόνια στο ΘΑ ΘΑ ΘΑ. Αν δεν σας αρέσει το Θα τότε πείτε ότι κοροϊδεύατε τους υπερήφανους κατοίκους του Συνοικισμού και όχι μόνο.
-Όσον αφορά τη σύμβαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ του οδοφωτισμού ξεχνά ότι φέρνει την υπογραφή του αποκλειστικά (αρνήθηκαν την υπογραφή οι δύο κραταιοί τότε αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πούρος και Οικονομικών Σπύρος Πλατής). Κάτι ήξεραν. Ξεχνά ότι μας φόρτωσε 7 ολόκληρα εκατομμύρια επιπλέον. Κάνει ότι ξεχνά ότι αυτή η σύμβαση έφερε αυξήσεις στους δημότες 50% στα τέλη φωτισμού. Μην βιάζεται όμως να παίρνει θέση υπέρ της μίας και μοναδικής εταιρείας του φωτογραφικού διαγωνισμού. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Εμείς ότι είπαμε προεκλογικά το κάνουμε πράξη. Υπομονή μερικές ημέρες ακόμα.
-Συνεχώς μιλά για εταιρείες σε διαγωνισμούς, που αποκλείονται. Λυπάμαι αλλά δεν έχω πάει σε καμία απολύτως εταιρεία αυτούς τους 4 μήνες που είμαι στο τιμόνι του Δήμου. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κύριε Νανόπουλε Βασίλειε. Έτσι θα πορευτώ όλα τα χρόνια της θητείας μου. Οι εταιρείες τη δουλειά τους και ο Δήμαρχος τη δουλειά του. Σε όποιον αρέσει αυτό.
-Αγαπητέ κ. Νανόπουλε Βασίλειε του Δημητρίου με όλο το σεβασμό που σας έχω, σας το έχω πει και κατ ιδίαν, σας το λέω και δημόσια, σας θέλω στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα 5 χρόνια. Μην φύγετε. Κάπου κάπου θα μας λέτε και καμία πρόταση που θα χρήζει διερεύνησης.
Τό ότι δουλεύουμε πάρα πολύ για το Δήμο που γεννηθήκαμε αγαπάμε δεν θα μας στερήσει τη δυνατότητα να σας δίνουμε απαντήσεις στα απίστευτα που εκστομίζετε εναντίον μου προσωπικά ή εναντίον των στελεχών της παράταξης.