Ξεκίνησε η ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Βέλου Βόχας για τους πληγέντες της Τουρκίας και της Συρίας

384
Ξεκίνησε η ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Βέλου Βόχας για τους πληγέντες της Τουρκίας και της Συρίας
Στα πλαίσια της προσπάθειας , η οποία πραγματοποιείται τις τελευταίες μέρες στο Δήμο μας, για την κάλυψη των αναγκών των σεισμόπληκτων της Τουρκίας και της Συρίας, σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, ξεκίνησε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας με είδη πρώτης ανάγκης , που ξεπερνούν τους 4 τόνους.
Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου Βέλου Βόχας ήταν πραγματικά συγκινητική. Απεδείχθη για ακόμη μία φορά πως όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε το λιθαράκι μας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως είναι αυτή των τελευταίων ημερών.
Στα σημεία που είχε ορίσει ο Δήμος μας και σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Βέλου Βόχας, συλλόγους, φορείς κ.α συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης (κουβέρτες, παπλώματα, είδη ατομικής υγιεινής, φάρμακα, υγειονομικό υλικό κλπ) με σκοπό να απαλύνουμε έστω και λίγο αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν σκληρά και έχασαν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά.
Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος ευχαριστεί όλους τους πολίτες του Δήμου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, έπραξαν άμεσα και απέδειξαν ότι η αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα .
Όσο υπάρχει ανταπόκριση θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή.