Ξυλόκαστρο- Οι μέρες περνούν “βουίζει” ο τόπος… δήμαρχος και αντιδήμαρχος “αποφεύγουν” να απαντήσουν για το δυστύχημα

262

Τι να πει κανείς για το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στο δήμο Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας τραγικό θάνατο βρήκε η 45χρονη Ελένη Καραγιάννη τη στιγμή που εργαζόταν σε απορριμματοφόρο όχημα. Όχημα που οδηγούσε 36χρονος (κάτοικος Καλλιθέας Ξυλοκάστρου) προσέκρουσε στο απορριμματοφόρο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η 45χρονη! Το δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 07:00 τα ξημερώματα της Κυριακής.

…Και τώρα έρχονται τα περίεργα της δημοτικής αρχής του Τσιώτου!!!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ που θα έπρεπε να είχαν κάνει από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ήταν να ξεκαθαρίσουν αν η γυναίκα ήταν ασφαλισμένη ή όχι. Με ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση και παραθέτοντας τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία!

Οι ώρες και οι μέρες περνούν, “βουίζει” ο τόπος και ο δήμαρχος με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας αποφεύγουν αυτή την απάντηση!!! …Τι κρύβει αυτή η καθυστέρηση; Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας περιμέναμε μία απάντηση αλλά μάταια!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ που έκαναν από το δήμο ήταν να βγάλουν μία απλή ανακοίνωση για να πουν πόσο λυπούνται για το τραγικό δυστύχημα!!!

Και τώρα ρωτάμε ευθέως τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας: Όταν συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα η εργαζόμενη ήταν ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Γιατί αν ήταν όντως ανασφάλιστη …μάλλον καθυστερείτε να υποβάλετε τις παραιτήσεις σας! ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ εδώ και τώρα! Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας και μάλιστα ανασφάλιστος; Τι άλλο πρέπει να δει κανείς να συμβαίνει με τη δημοτική αρχή του Β. Τσιώτου…?

Η ανακοίνωση από το δήμο Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης που λένε μόνο πόσο λυπούνται από το γεγονός χωρίς να αναφέρουν κάτι για την ασφάλιση της άτυχης γυναίκας:

“H Δημοτική Αρχή όπως και το σύνολο του προσωπικού μας, εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για τον αναπάντεχο χαμό της εργαζόμενης μας, Ελένης Καραγιάννη, μιας άξιας βιοπαλαίστριας και μητέρας τεσσάρων  παιδιών.

Ο απροσδόκητος θάνατός της μας έχει όλους συνταράξει, ιδίως όπως αυτός επήλθε. Ωστόσο, δηλώνουμε ότι η Αρχή μας θα σταθεί, με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο, πλάι στην οικογένειά της και ιδίως στα ανήλικα τέκνα της.

Πάνω απ’ όλα, αυτή τη στιγμή προέχει όλοι μας να σεβαστούμε τον ανείπωτο πόνο της οικογένειας, η οποία δεν έχει ακόμη αποχαιρετήσει οριστικά τον άνθρωπό της και σιωπηλά να είμαστε δίπλα τους στις τραγικές γι’ αυτούς στιγμές”.

 ΠΗΓΉ-korinthiannews.gr