Οι Θησαυροί Κορινθιακής Γης επιστρέφουν στις 16 Ιουλίου στον Aρχαιολογικό Xώρο της Αρχαίας Κορίνθου

794
Οι Θησαυροί Κορινθιακής Γης επιστρέφουν στις 16 Ιουλίου στον #AρχαιολογικόXώρο της Αρχαίας Κορίνθου, δίπλα από τον Ναό του Απόλλωνα σε μία ανανεωμένη γαστρονομική διοργάνωση όπου τα τοπικά προϊόντα και η τοπική κουζίνα θα έχουν τον πρώτο λόγο.
Σε έναν ιερό τόπο που ξεδιπλώνει ένα αφήγημα αέναο, η πολιτιστική κληρονομιά συναντά την γαστρονομία ενώ τα τοπικά προϊόντα ενδυναμώνουν το τουριστικό brand της περιοχής.
Ο επισκέπτης θα παρακολουθήσει μία #Ημερίδα εξαιρετικές ομιλίες από 7 αναγνωρισμένους ομιλητές ενώ υπό το καταπληκτικό βραδινό φως του αρχαιολογικού χώρου θα απολαύσει ένα μοναδικά βιωματικό #LiveCooking με καλεσμένο Chef τον Γιώργος Στυλιανουδάκης, ο οποίος θα δημιουργήσει 5 νέες τοπικές συνταγές εναρμονισμένες άρρηκτα με το τοπικό γαστρονομικό γίγνεσθαι.
Μαζί του θα βρίσκονται ο Mpratsolias Giannis, Executive Chef στην Wyndham Loutraki Poseidon Resort & Ramada Loutraki & o Kostas Georgatzas, Executive Chef στην ΕΛΕΤΡΟ.
Παράλληλα στον υπαίθριο χώρο του παραδοσιακού χωριού θα πραγματοποιηθούν γευσιγνωσίες καθώς και γνωριμία με τους παραγωγούς & τα προϊόντα τους.
Από την Κορινθιακή Γη…στο δικό σου τραπέζι.
Γιατί τα τοπικά προιόντα είναι τα μικρά διαμάντια της φύσης και της πόλης σου. Ανακάλυψε τα δίπλα σου…
Περισσότερα, σύντομα!