Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αρχική ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Οι τρεις λόγοι που έφυγε ο Μ. Βαρβιτσιώτης από την πολιτική

Οι τρεις λόγοι που έφυγε ο Μ. Βαρβιτσιώτης από την πολιτική

64

Οι τρεις λόγοι που έφυγε ο Μ. Βαρβιτσιώτης από την πολιτική.

Καιρό τώρα στριφογύριζε στο μυαλό του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Καιρό τώρα στριφογύριζε στο μυαλό του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη η απόφαση να εγκαταλείψει την πολιτική. Από την ημέρα που ένοιωσε ότι ο πρωθυπουργός τον αδειάζει για τα όσα έγιναν στο λιμάνι του Πειραιά με τη δολοφονία του παιδιού που επιχείρησε να ανέβει στο πλοίο για την Κρήτη ενώ αυτό είχε λύσει τους κάβους

Στην επικοινωνία του με τον πρωθυπουργό ο τότε υπουργός Ναυτιλίας ήταν έξαλλος, με τους δυο άνδρες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.
Η παραίτηση που υπέβαλε τότε ο Μιλτιάδης -για τον οποίο κανένας δεν είχε να πει κακή κουβέντα για την πολιτική του θητεία- ήταν ο προθάλαμος της απόσυρσής του από την πολιτική.

Οι τρεις λόγοι που έφυγε ο Μ. Βαρβιτσιώτης από την πολιτική

Οι βασικοί λόγοι, όπως τους αναφέρει σε συνομιλητές τους ήταν τρεις:

-Πιστεύει πως ο πρωθυπουργός τον απομάκρυνε από το υπουργείο Ναυτιλίας για κάτι που δεν είχε την ευθύνη και, μάλιστα, με προσβλητικό τρόπο.
-Μετά την παραίτησή του και τα όσα διημείφθησαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός δεν θα τον έκανε ποτέ ξανά υπουργό ή εάν τον έκανε θα ήταν σε τριτεύον υπουργείο.
-Τέλος, δεν μπορεί να “χωνέψει” πώς μετά από χρόνια, αυτή τη φορά έχασε την πρωτιά στον Δυτικό Τομέα από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και μάλιστα με σημαντική διαφορά.
Αν υπάρχουν και άλλοι λόγοι εμείς δεν τους γνωρίζουμε!

Εγκρίνει ο μπάρμπα Γιάννης

Ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, πάντως, μάλλον συμφωνεί με την κίνηση του γιου του.
Ούτως ή άλλως φέρεται να θεωρεί ότι όσο είναι στην ηγεσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο γιος του Μιλτιάδης δεν μπορεί να είχε το μέλλον που του άξιζε στην κυβέρνηση.

Η ντρίπλα που ετοιμάζει ο Κυριάκος στην Αρχιεπισκοπή

Το Μαξίμου δείχνει έτοιμο να πετάξει το γάντι στην Εκκλησία.
Η Ιεραρχία δείχνει αποφασισμένη να “μπλοκάρει” τα πιστοποιητικά που χρειάζονται οι οικογένειες των ομόφυλων ζευγαριών, καθώς είναι κατηγορηματικά αντίθετη στο γάμο που προωθεί η κυβέρνηση.
Το Μαξίμου ετοιμάζεται να φέρει διάταξη που στα θέματα που εναντιώνεται η Εκκλησία δεν φαλκιδεύεται η άσκηση της νομικής πράξης.
Να δούμε πώς θα αντιδράσει η Εκκλησία.

Διαφώνησε η Τζάκρη;

Νέα «μαχαιριά» από Κυριάκο στην Εκκλησία! – Η Θεοδώρα Τζάκρη η μόνη που διαφώνησε για το «όχι» του ΣΥΡΙΖΑ στην επιστολική ψήφο;

Στη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που θα αποφάσιζε την στάση του κόμματος για την επίμαχη τροπολογία Κεραμέως ώστε η επιστολική ψήφος να ισχύει και στις εθνικές εκλογές, φαίνεται ότι υπήρχε και μια διαφωνία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης η διαφωνία ήταν της γραμματέως της ΚΟ Θεοδώρας Τζάκρη.
Υπενθυμίζεται πως η κυρία Τζάκρη με τον ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση επί Αλέξη Τσίπρα ήταν αρμόδια για τους ομογενείς.

Διαβάστε επίσης

Υπογράφηκε  σήμερα το μεγάλο έργο «του Δήμου Κορινθίων για την « Ψηφιακή αναβάθμιση και μετασχηματισμό…