Ο ΑΣΠ Κόρινθος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των εγγραφών για τις ακαδημίες του

9
Μια ακόμα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και ο ΑΣΠ Κόρινθος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των εγγραφών για τις ακαδημίες του.
Οι ακαδημίες του συλλόγου μας μετρούν σταθερά περισσότερα από 150 παιδιά στις τάξεις τους και πολυάριθμες επιτυχίες σε όλα τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν. Για παράδειγμα, την προηγούμενη σεζόν είχαμε παρουσία στα Final 4 Πελοποννήσου της Ε.Σ.ΠΕ.Π., με τις ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων.
Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να φέρετε τα νέα παιδιά (από 4 ετών) κοντά στον αθλητισμό, κοντά στο άθλημα της παιτοσφαίρισης (volley) για μια σειρά από σημαντικούς λόγους:
Το volley, μεταξύ άλλων, ενισχύει τη φυσική κατάσταση, την ευλυγισία και τον συντονισμό, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει κοινωνικές δεξιότητες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία και η ανάπτυξη φιλιών μέσα από το άθλημα. Εκτός αυτών βέβαια, το volley καλλιεργεί την πειθαρχία, την υπευθυνότητα και την αυτοπεποίθηση στα παιδιά.
Ως η μεγαλύτερη ακαδημία volley του Νομού (και όχι μόνο), είναι σημαντικό να αναφέρουμε την ασφάλεια στις προπονήσεις, με την παρουσία επαγγελματιών προπονητών που έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο του αθλητισμού και του volley ειδικότερα.