Ο Δημήτρης Μπινιάρης με αέρα “Πρωταθλητή” στοχεύει τώρα στην Πολιτική στο Πλευρό του Π.Νίκα

160

Η ποδοσφαιρική δύναμη του Νομού Κορινθίας όπως όλα έδειξαν είναι μία και έχει όνομα Κόρινθος 06.

Αν και πολεμήθηκε αρκετά έδειξε τα δόντια της στα γήπεδα και μετά από μια αήττητη πορεία σε αυτό το πρωτάθλημα δικαιώθηκε και ανεβαίνει στη Γ’ Εθνική.

Πολλοί δεν το περίμεναν, πολλοί ίσως και να μην το ήθελαν αλλά η ομάδα του Δημήτρη Μπινιάρη έδειξε πως είναι να “αγωνίζεσαι” και να δικαιώνεσαι.

Ο Δημήτρης Μπινιάρης, ο πρόεδρος της Κόρινθος 06, με χαμηλό προφίλ σε όλη την αγωνιστική δε σήκωσε ποτέ τους τόνους, και μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωνε “όλα θα τα κρίνει το αποτέλεσμα”–  και μέχρι και τελευταία στιγμή όταν το αποτέλεσμα είχε κριθεί τόνιζε :“έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας”.

Και όμως τα κατάφερε! Με ταπεινότητα υλοποίησε τον στόχο του.. Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Μπινιάρης, θα λέγαμε πως είναι ήρεμη δύναμη και όπως όλα δείχνουν το μυστικό και το φίλτρο της επιτυχίας του είναι το χαμηλό προφίλ, και αυτό ακολουθεί και στην Πολιτική.

Παρά τον πόλεμο που δέχθηκε και τις αδικίες στο γήπεδο είναι πλέον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και κανείς δε μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό, ή ακόμα και να του το στερήσει όπως προσπάθησαν ορισμένοι να κάνουν..

Το πιο σημαντικό είναι πως είναι Πρωταθλητής στις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων, γιατί τους δίδαξε πως είναι να συνεργάζεσαι, να στοχεύεις και να επιτυγχάνεις αυτό που θες.

Πως λοιπόν ένας τέτοιος άνθρωπος, να μην μπορεί να προσφέρει και να εξελιχθεί στην Πολιτική;

Ποιος λοιπόν μπορεί να τα βάλει με έναν τέτοιον άνθρωπο που “σκοράρει” εκεί που όλοι δεν το περιμένουν.

Η επιλογή του Δημήτρη Μπινιάρη να ασχοληθεί με τα κοινά, πλέον δικαιώνεται και πλέον εξηγείται γιατί πολλοί τον πολέμησαν και γι αυτό, γιατί έχει μάθει να βγαίνει Πρώτος.

Τα αγαθά κόποιος κτώναι λέει μια παροιμία και μάλλον είναι αυτή που ακολουθεί ο πρόεδρος της Κόρινθος 06.

Ο καταξιωμένος Δημήτρης Μπινιάρης με αέρα πλέον Πρωταθλητή, στοχεύει τώρα στην Πολιτική, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Πλευρό του Παναγιώτη Νίκα, μετά την μάχη των ¨αγώνων” στα γήπεδα, θα σκοράρει στη μάχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Πως λοιπόν ένας “αγωνιστής” να μην τα καταφέρει;

Και επειδή πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται πάντα μια δυναμική γυναίκα, όπως και οι ίδιοι μπορείτε να επιβεβαιώσετε με το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί, η γυναίκα του Δημήτρη Μπινιάρη είναι πάντα στο πλευρό του, είναι ο “αφανής’ ήρωας σε όλους τους αγώνες που ο “πρόεδρος” επιλέγει να βγει Πρωταθλητής.

Τι άλλες εκπλήξεις μας ετοιμάζει ο Δημήτρης Μπινιάρης;

πηγή-supertvkorinthos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ